Căutare Live

Ce au postat Speak și Ștefania, după ce s-a zvonit că s-au despărțit: „Avem un anunț important”

Speak și Ștefania și-au surprins fanii cu dezvăluiri complet neașteptate, la scurt timp după ce printre fani s-a zvonit că s-ar fi despărțit.

Speak și Ștefania au reprezentat cel mai îndrăgit cuplu de la „Asia Express” sezonul 3.

Antena 1

În ultima vreme s-a zvonit în presă și printre fani faptul că relația dintre Speak și Ștefania nu mai merge atât de bine și că cei doi s-ar fi despărțit.

Totuși, cei doi îndrăgiți artiști au făcut un vlog și toată lumea a înțeles care este adevărata situație dintre ei.

Speak și Ștefania, bănuiți că s-au despărțit

Speak și Ștefania sunt extrem de ocupați cu numeroasele proiecte pe care le desfășoară, în ciuda pandemiei de coronavirus ce a afectat inclusiv artiștii din țara noastră. În luna decembrie a anului trecut, în presă și printre fani au circulat zvonuri cu privire la despărțirea celor doi.

citește și: Speak a topit inimile tuturor cu o fotografie din copilărie! Cum arăta artistul când era mic

Într-un vlog realizat de curând și postat pe YouTube, Speak și Ștefania au pus capăt supozițiilor. La fel de îndrăgostiți unul de celălalt, aceștia au mărturisit că sunt mai mult decât încântați de veștile pe care le-au primit de curând! Cei doi nu numai că nu s-au despărțit, dar sunt la fel de apropiați precum erau și anul trecut, atunci când Speak a decis s-o ceară în căsătorie pe Ștefania, la „Asia Express” sezonul 3. Acum, cei doi vor să retrăiască respectivele amintiri!

 Speak și Ștefania au reprezentat cel mai îndrăgit cuplu de la „Asia Express” sezonul 3.

Speak și Ștefania într-o misiune la „Asia Express” sezonul 3

„Suntem foarte încântați să vă anunțăm...că avem un anunț important! De fiecare dată când apărem noi doi e un anunț important de făcut. Noi acuma am aflat o veste care nu putea decât să ne bucure. Și sperăm să vă bucure și pe voi, să vă încânte și pe voi și să vă încălzească în perioada asta super rece”, au dezvăluit Speak și Ștefania, la începutul vlogului pe care l-au făcut luni.

citește și: Cum este trecut Speak în buletin! Numele real al concurentului de la Asia Express

Speak a mărturisit faptul că începând cu joi, 14 ianuarie, după serialul „Adela”, adică de la ora 22:30, are loc redifuzarea sezonului 3 al emisiunii „Asia Express” de la Antena 1. Următoarele episoade vor fi difuzate vinerea (ora 20:30), sâmbăta și duminica (20.00). Se pare că acest lucru l-a bucurat extrem de tare pe artist, care și-a dorit să vadă reluarea.

Speak și Ștefania, dezvăluiri neașteptate după ce s-a zvonit că nu mai sunt împreună

Mai mult decât atât, Ștefania l-a cam dat de gol și a dezvăluit că Speak a avut numeroase întrebări pentru cei de la Antena 1, mai ales după ce sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”. Acum însă, acesta are șansa de-a analiza și de-a observa mai bine fiecare moment prin care a trecut, în aventurile sale din „Drumul comorilor”.

„Îmi doream foarte mult”, a explicat Speak.

Ștefania a dezvăluit că filmările pentru sezonul 4 al emisiunii „Asia Express” au fost influențate de pandemia de coronavirus și, fiindcă publicul a întrebat atât de noul sezon cât și de cel anterior, Antena 1 a decis să redifuzeze îndrăgitul reality show.

„Noi ne bucurăm că o să ne uităm și o să retrăim toată aventura. Filipineeee...VENIM!”, a exclamat Ștefania, extrem de încântată. Aceasta a povestit că recent s-a uitat pe internet la câteva momente din „Asia Express” sezonul 3 și cum, fără să își dea seama, sentimentele de nervi de atunci au reapărut, spre marea surprindere a celor doi.

„Sunt foarte multe momente pe care vrem să le revedem. Acum am primit și noi informația. Recunosc că este cea mai bună veste de la început de an”, a mai adăugat Speak.

Ce alte detalii au mai dezvăluit cei doi îndrăgiți artiști? Află totul urmărind clipul video de mai sus, ce a fost deja vizualizat de mai bine de șaizeci de mii de persoane!

Și nu uita! Sezonul 3 al emisiunii „Asia Express” va fi redifuzat la Antena 1 începând cu joi, 14 ianuarie 2021, la Antena 1, de la ora 22:30. Următoarele episoade vor fi difuzate vinerea (ora 20:30), sâmbăta și duminica (20.00).

10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui
Dacă ești atentă de fiecare dată la ce îți transmis astrele, poți afla 10 semne că te...
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022. Scorpionii se simt trădați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de o zi cu multe...
Parteneri
Lasagna cu legume. O rețetă mai simplă și mai sănătoasă
Catine.ro
Ultimele știri
x