Ce a făcut Narcisa Birjaru, imediat după ce a câștigat „Chefi la cuțite”. Fanii au reacționat instant

Narcisa Birjaru a făcut un gest complet neașteptat, la scurt timp după ce a câștigat „Chefi la cuțite” sezonul 9. Fanii au reacționat instant atunci când au văzut poza concurentei lui Cătălin Scărlătescu.

Narcisa Birjaru de la „Chefi la cuțite” și-a surprins fanii cu un gest complet neașteptat

Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că Narcisa Birjaru, concurenta din echipa mov condusă de Cătălin Scărlătescu, a reușit să câștige marele premiu în valoare de 30.000 de euro, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Totuși, fanii au fost mai mult decât surprinși atunci când au văzut ce a făcut tânăra, la scurt timp după ce a primit marele trofeu.

Ce a făcut Narcisa Birjaru la scurt timp după ce a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 9

În audiții, concurenta a povestit mai multe despre viața ei și despre cum a ajuns să devină bucătar. S-a angajat la spălat vase, pe vremea când era doar o adolescentă, apoi ambiția a ajutat-o să își depășească limitele și să demonstreze că poate mai mult.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2021. Interviu exclusiv cu Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9. Ce dezvăluiri a făcut după finală

„De la spălat vase am ajuns bucătar. Eu sunt genul de om care întreabă, când merge într-un loc nou. Ușor, ușor, de la spălat vase, am învățat ce înseamnă să fii ajutor de bucătar. M-am descurcat, deși sunt mai plinuță. Sutn o fire foarte activă, imediat pun mâna pe toate, și acasă gătesc la toate ochiurile de la aragaz. La noi, cei de etnie romă, se gătește mult. La 17 ani m-am angajat la un restaurant românesc, am lucrat și la unul franțuzesc, în centrul Bucureștiului”, a povestit aceasta în audiții, atunci când l-a făcut să plângă pe Sorin Bontea.

Cu o rețetă de burger cu cartofi prăjiți, Narcisa Birjaru a ajuns în bootcamp și, de acolo, în echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu.

Battle după battle și duel după duel, concurenta a reușit să facă față emoțiilor și diferitelor probe, demonstrând că gustul contează cel mai mult într-o farfurie. Ajunsă în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 9, aceasta a demonstrat că este cea mai bună dintre toți și a primit astfel premiul în valoare de 30.000 de euro.

În episoadele din producția online „Speak @ cuțite”, Narcisa Birjaru a stat de vorbă cu artistul și i-a promis că, în cazul în care va câștiga, atunci cu siguranță își va face un tatuaj cu numele său. Recent, concurenta a postat o fotografie pe contul său de Instagram, în care demonstrează tuturor că și-a ținut promisiune față de prezentatorul de la „Chefi la cuțite”, cel care a susținut-o și a încurajat-o mereu.

„După cum am promis, Speak, cuvântul e cuvânt. Vreau să-ți Multumesc pentru încrederea pe care m-ai făcut sa o am in mine și pentru minunatul om care ești (...). Cătălin Scărlătescu, fiind mentorul meu perfect semnătura ta nu avea cum sa lipsească te 💜🙏”, iată o parte din mesajul postat de Narcisa Birjaru pe pagina sa de Instagram, în dreptul fotografiei în care își prezintă noul tatuaj.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Ultimele știri