Căutare Live

„Speak la cuțite”, episodul 43. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 43 din producția online „Speak @ cuțite”, co-prezentaotrul Irinei Fodor a avut ocazia să își reamintească de peripețiile sale culinare de la „Asia Express”.

Speak a descoperit detalii surprinzătoare din culisele emisiunii „Chefi la cuțite”

Antena 1

Concurenții din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” au avut parte de o probă de gătit cu totul și cu totul ieșită din comun.

De data aceasta, cele trei echipe au fost nevoite să demonstreze că, dincolo de rețete sofisticate sau ingrediente exotice, se pricep să gătească mâncăruri savuroase și folosind „resturi”.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Chiar dacă misiunea nu a fost una simplă, concurenții s-au întrecut în tot soiul de rețete, menite a impresiona juriul format din scafandri.

După o mini-probă de îndemânare unde s-au stors citrice într-o viteză amețitoare, cei rămași în competiție au aflat de la Irina Fodor că trebuie să gătească mâncăruri cât mai gustoase folosind organe.

Mirosurile din bucătărie au fost atât de puternice încât la un moment dat, lui Florin Dumitrescu i s-a făcut rău și a părăsit platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Degustare plină de surprize, după duel! Ce farfurie a făcut senzație

În episodul 43 din producția online „Speak @ cuțite”, co-prezentatorul Irinei Fodor a stat de vorbă cu liderul echipei albastre, pentru a afla detalii despre incident. Apoi, extrem de curios din fire, acesta s-a strecurat în cămara cu ingrediente, acolo unde a dat peste picioare și urechi de porc, târtițe și nu numai. Dar poate că cel mai mult l-a intrigat casoleta cu gâturi de rață, ingredientul ce l-a făcut să trăiască un adevărat coșmar în „Asia Express”, sezonul 3.

speak si narcisa birjaru

Speak a stat de vorbă cu unii concurenți de la „Chefi la cuțite”

Și fiindcă iubita sa a venit în vizită, Speak nu s-a putut abține și i-a făcut acesteia turul cămării cu ingrediente inedite, apoi a îndemnat-o să treacă la degustare.

De asemenea, artistul a stat de vorbă cu diferiți concurenți din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și a aflat detalii savuroase.

Ce s-a mai întâmplat în culise, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”? Află totul urmărind mai sus episodul 43 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 42 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 9, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri
x