Antena Căutare

Ce înseamnă Mariposa, porecla folosită de Cristina Sabău de la Chefi la cuțite. Are o semnificație aparte pentru fosta concurentă

Cristina Sabău (Mariposa) a dezvăluit ce reprezintă pentru ea porecla pe care o folosește. Încă din preselecții aceasta s-a prezentat astfel și i-a făcut curiși pe chefi. Ce a mărturisit

colaj foto Cristina Sabău (Mariposa) la Chefi la cuțite, sezonul 12 Galerie
Ce înseamnă, Mariposa, porecla folosită de Cristina Sabău de la Chefi la cuțite, sezonul 12 | Antena 1

Cristina Sabău (Mariposa) a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Chefi la cuțite, sezonul 12, însă a părăsit competiția culinară cu un pas înainte de semifinală, în ediția 25 din 11 octombrie 2023. Fosta concurentă a fost, de asemenea, un om de bază în echipa lui chef Sorin Bontea și datorită gustului din farfurie a obținut în mai multe rânduri punctaj maxim la proba individuală.

Proba de pairing, însă, i-a dat bătăi de cap și a fost eliminată, spre uimirea multora. Cu toate acestea, Mariposa nu se lasă doborâtă și așa cum îi spune și porecla, trece peste greutăți cu capul sus.

Ce înseamnă de fapt, Mariposa, porecla folosită de Cristina Sabău de la Chefi la cuțite, sezonul 12

Încă de la preselecții, Cristina Sabău s-a prezentat cu numele de Mariposa. Deși pare un nume exotic, Mariposa înseamnă, de fapt, fluture în limba spaniolă.

„Eu sunt Mariposa, un fluturaș căreia îi place să creeze și să zburde și să facă ceea ce îi place”. spunea concurenta în vârstă de 38 de ani, la începutul competiției.

Intrigați de porecla sa, chefii au vrut să afle și cum a ajuns să își spună astfel.

„Prietenii mi-au spus dintotdeauna fluturaș, sunt ca un fluturaș care de fiecare dată când trebuie să renasc, renasc și de fiecare dată el, atât cât trăiește, trăiește foarte intens”, a explicat aceasta cu zâmbetul pe buze.

„E foarte creativ ce spui”, a adăugat chef Florin Dumitescu la acel moment, impresionat de descrierea „creatorului de dulce”.

Citește și: Cum arată Cristina Sabău (Mariposa) de la Chefi la cuțite sezonul 12 în costum de baie. Pozele la care fanii au reacționat rapid

Mai mult decât atât, în prima etapă a competiției culinare aceasta a purtat și o bluză cu un fluture mare albastru, semn că insecta o reprezintă foarte mult.

Cristina Sabău alias Mariposa de la Chefi la cuțite, sezonul 12 a mai povestit că asemenea unui fluture ea a reușit să renască de fiecare dată. Deși de profesie este avocat și a practicat această meserie timp de 13 ani, în 2017 a ales să își urmeze pasiunea de a deveni cofetar.

La preselecții, aceasta a reușit să obțină trei cuțite de la jurați pentru o rețetă originală de ruladă pavlova cu cremă de lămâie și dulceață de ananas, mango și maracuya. Astfel, se explică și tristețea uriașă pe care a simțit-o când a aflat că echipa Soarelui Răsare a ajuns la duel pentru că degustătorii nu ar fi fost încântați de prăjitura sa din al 10-lea battle de la Chefi la cuțite, sezonul 12, ediția 25 din 11 octombrie 2023.

Cristina Sabău (Mariposa), eliminată de la Chefi la cuțite, sezonul 12 în ediția 25 din 11 octombrie 2023

Cristina Sabău (Mariposa) a fost eliminată de la Chefi la cuțite, sezonul 12 în ediția 25 din 11 octombrie 2023. După mai multe reușite la proba individuală marcate cu punctaje foarte mari, cea de pairing i-a pus probleme fostei concurente.

„De departe cea mai rea farfurie. De rușine nu dau 1”, a spus chef Sorin Bontea la jurizare după ce a gustat mușchiul de vită cu ciocolată.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce a făcut Cristina Sabău (Mariposa) când a rămas singură în cămară. Sorin Bontea a țipat la ea

Concurenta însă nu și-a mai putut ascunde tristețea, a izbucnit în lacrimi și a vrut să fugă din plato. Irina Fodor a fost nevoită să o intervină și să o liniștească pe Cristina Sabău (Mariposa), după ce a aflat că părăsește competiția cu un pas înainte de semifinală.

„Mă oftic pentru Mariposa, ea chiar avea ceva de arătat din punct de vedere culinar”, a spus și chef Florin Dumitrescu.

Mariposa şi Nadd Hu au părăsit Chefi la cuţite, într-o ediţie lider de audienţă. Verdict nedorit de chefi în al zecelea ... Ștefan Nistor, fostul concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu, o să devină tată. Ce imagini a publicat cu soția îns...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x