Antena Căutare

Ce iubită frumoasă are Alexandru Bădițoaia. Cuțitul de aur al lui chef Cătălin Scărlătescu se mândrește cu partenera sa

Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, se mândrește pe rețelele sociale cu o iubită extrem de frumoasă.

Alexandru Bădițoaia în trei ipostaze diferite Galerie
Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, se mândrește pe rețelele sociale cu o iubită extrem de frumoasă. | Antena 1

Alexandru Bădițoaia a venit în preselecțiile show-ului culinar "Chefi la cuțite" încrezător în forțele proprii și pregătit să îi impresioneze pe cei trei chefi, însă cel mai entuziasmat de preparatul său a fost chef Cătălin Scărlătescu, care i-a oferit și cuțitul de aur.

La cei 28 de ani, concurentul se mândrește cu o experiență vastă în bucătărie și cu un talent impresionant în arta culinară, dar și cu o iubită superbă, lucru evident din fotografia lui de pe Instagram.

Cum arată iubita lui Alexandru Bădițoaia

Concurentul de la Chefi la cuțite este activ pe rețelele sociale, locul unde își ține prietenii virtuali la curentu cu cele mai importante evenimente din viața sa. De asemenea, Alexandru Bădițoaia le-a prezentat-o celor 6 mii de urmăritori pe iubita lui.

Citește și: Cine e Alexandru Bădițoaia, tânărul care a primit cuțitul de aur cu un preparat inedit la Chefi la cuțite

Se pare că acesta are cu ce să se mândrească. Lusiana Ana-Maria este de o frumusețe răpitoare și a reușit să îl cucerească pe concurent cu farmecul ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un lucru este evident, cei doi se potrivesc de minune și formează un cuplu de-a dreptul spectaculos. Lusiana este o tânără superbă, posesoarea unui trup de invidiat și a celor mai frumoase trăsături ale feței.

Cu ce preparat a impresionat Alexandru Băditoaia la Chefi la cuțite

Concurentul a reușit să lase cei trei jurați ai show-ului cu gura căscată atunci când s-a decis să facă un preparat din cea mai scumpă carne din lume.

Detaliul care a transformat rețeta lui într-una cu adevărat specială este acela că a folosit una dintre cele mai scumpe cărnuri din lume: Kobe Wagyu, o carne de vită incredibil de fragedă, cu o consistență aparte și un preț piperat. 800 de Euro pe kilogram plătesc cei care își doresc să savureze un preparat exclusivist, realizat din vită kobe.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a făcut o criză uriașă de nervi. Ce i-a zis lui Alexandru Bădițoaia

Chefii au fost duri cu Alexandru Bădițoaia, iar pe chipurile lor nu s-a citit nicio secundă că ar fi impresionați de preparatul din farfurie.

Atitudinea lor l-a descurajat pe Alexandru, iar faptul că, pentru câteva momente, lumina s-a stins în platou l-a debusolat complet.

"Nu am trăit așa ceva în viața mea! Mă duc acasă?", a exclamat Alexandru Bădițoaia în timp ce aștepta verdictul chefilor.

Surpriza de care a avut parte apoi este greu de descris în cuvinte. Tânărul de 28 de ani a primit inițial trei cuțite din partea chefilor, însă pe ultima sută de metri, chef Cătălin Scărlătescu a decis să îi ofere Cuțitul de Aur.

Vrei să vezi emisiunea integral, o găsești aici: https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-9. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Chefi la Cuțite în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Vezi cel mai nou episod Speak la Cuțite online: https://a1.ro/video/antena-1/speak-la-cutite/

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x