Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a făcut o criză uriașă de nervi. Ce i-a zis lui Alexandru Bădițoaia

În ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Alexandru Bădițoaia a reușit să îl scoată din minți pe Cătălin Scărlătescu și juratul a țipat la el, fără să își mai stăpânească nervii.

catalin scarlatescu si alexandru baditoaia Galerie
Cătălin Scărlătescu s-a supărat pe Alexandru Bădițoaia în ediția 39 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzată în data de 25 mai 2021, a început în forță. Echipa lui Sorin Bontea este încă afectată de faptul că un concurent a fost eliminat în duelul din ediția anterioară, în timp ce Florin Dumitrescu a prins gustul „războiului”, mai ales după ce a spart prima bombă, ce i-a adus surprize de proporții.

Acum, frumoasa Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat ce temă de gătit aduce cel de-al zecelea battle. Fanii celor trei bucătari de renume știu că, în sezonul 9, aceștia și-au făcut un hit al lor, cu doar trei cuvinte: cupcake, gogoși și Titu. Odată cu acest battle am putut să-l vedem pe Cătălin Scărlătescu enervându-se și țipând din nou la cuțitul său de aur, Alexandru Bădițoaia.

Cătălin Scărlătescu a țipat la Alexandru Bădițoaia și a făcut o criză uriașă de nervi, în ediția 39 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Iată că a venit momentul ca aceste trei elemente să apară și în farfuriile pregătite de echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Pe lângă cupcake și gogoși, cei trei au ales să facă un șnițel „ca la Titu”, fiindcă oricând un călător ar servi un astfel de preparat.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Florin Dumitrescu a folosit amuleta bombă! Ce concurent a amenințat că dă afară

Timpul alocat gătitului este scurt, așa că fiecare echipă și-a făcut imediat planurile și, când a pornit cronometrul, toată lumea s-a avântat spre cămara cu ingrediente sau spre dulapul cu farfuriile pentru degustare. Se pare însă că Dorin Voiasciuc a fost mai rapid decât Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu.

„Se dă startul, nu apuc să mă uit stânga și dreapta. Când am vrut să pun mâna pe farfurii. Eram conștient în momentul ăla că dacă îi las să ia farfuriile țipă la mine”, a mărturisit acesta, după ce a rămas fără farfuriile dorite de jurat.

Alexandru Bădițoaia la chefi la cutite

Alexandru Bădițoaia a fost certat de Cătălin Scărlătescu

„Ești cel mai tare, băi. Ai fost la un pas! Și uită-te cu ce farfurii ai rămas! Du-te, că ești pilaf. Bine că dormi! Erai primul, băi Alex. Ți-am zis să te duci să pui mâna pe farfurii. Bine că dormi, bă. Este ultima probă în care mai halesc prostii de la tine. Tu în viața ta știi ceva? Am vorbit cu tine un sfert de oră și tu ești cu capul în nori”, a țipat Cătălin Scărlătescu, extrem de nervos.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a ajuns în altă echipă după eliminare

„Cu siguranță știu că nu am început bine, dar ce era să mai fac”, a mărturisit Alexandru Bădițioaia, după incidentul din bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, chiar la începutul celui de-al zecelea battle.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Temă de gătit neașteptată pentru al zecelea battle! Ce legătură are cu gara din Titu... Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Florin Dumitrescu a folosit amuleta bombă! Ce concurent a amenințat că dă afară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x