Ce mai face Adrian Luca de la „Chefi la cuțite” sezonul 8. Cum a fost surprins tânărul

Adrian Luca, fostul concurent din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, s-a filmat într-o ipostază complet neașteptată și fanii au reacționat imediat.

Adrian Luca de la „Chefi la cuțite” s-a filmat într-o ipostază surprinzătoare

Antena 1

Ce mai face și cu ce se mai ocupă astăzi Adrian Luca, fostul concurent din emisiunea „Chefi la cuțite”?

În sezonul 8 al îndrăgitului show culinar de la Antena 1 am putut să-l cunoaștem pe tânărul extrem de pasionat de bucătărie, care a reușit să-i impresioneze pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea cu talentul său în materie de gătit, dar și cu energia sa ieșită din comun.

Ce mai face și cum arată Adrian Luca de la Chefi la cuțite, sezonul 8

În etapa de audiții, tânărul a ales să pregătească în audiții o rețetă specială de gateau de cartofi cu praz, sos de șofran și creveți cu gust de portocale, preparat ce i-a asigurat un loc în bootcamp.

Apoi, acesta a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea și a reușit să ajungă până în semifinală. Ambițios și dornic să demonstreze că, deși are doar 23 de ani, poate face față provocărilor din bucătărie, Adrian Luca a primit note mari la degustare și a fost lăudat pentru gustul adus în farfuriile sale. Deși nu a câștigat marele trofeu, acesta a reușit să cucerească inimile a mii de români. La scurt timp după „Chefi la cuțite”, tânărul s-a căsătorit cu aleasa inimii lui și cei doi și-au întemeiat astfel o frumoasă familie.

Deși nu este extrem de activ pe rețelele de socializare, fanii au fost mai mult decât încântați să descopere un clip video în care Adrian Luca face focul și gătește la ceaun, undeva într-un cadru de natură, demonstrând astfel că un bucătar adevărat poate face spectacol culinar indiferent de locul în care se află.

Citește și: Adrian Luca de la Chefi la cuțite, imagini superbe cu soția. Ce mesaj romantic a transmis: „Suntem ca luna și soarele”

„Imi incarc energiile, iau o noua inspiratie; ma descarc de toate gandurile nepotrivite ca sa ma pot concentra mai bine pe mine, pe creatia mancarii in armonie cu natura.
Natura e maestrul ce ma inspira si de la care preiau detalii ce mai apoi le dau afara transformate sub forma de o noua senzatie si un nou gust.
#nature #food #mountainview #relax #inspiration #motivation #love #fire #harmony #romania #poianamarului #ceaun #foodlover #naturelover #peace #camping #summer #vibes #withmylove #withthenature #wild #randomstyle”, a fost mesajul care a însoțit clipul video postat de Adrian Luca pe pagina sa de Instagram.

„F bun a fost. Mai vin 👍🏼”, a fost reacția Dariei, frumoasa soție a lui Adrian Luca.

„faina viata asta asa!”, a fost răspunsul tânărului, fost concurent al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Fanii au reacționat imediat și au oferit zeci de reacții și comentarii, lăudându-l pe Adrian Luca.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Ultimele știri