Antena Căutare

Ce mesaj a publicat Amalia Esa, la scurt timp după ce a fost selectată în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Ce a dezvăluit

În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales concurenții din echipele pe care le vor conduce în sezonul 11. La scurt timp după ce a fost selectată, Amalia (Mihart) Esa a transmis un mesaj neașteptat.

colaj foto cu amalia esa (mihart) la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Amalia Mihart (Esa) a dezvăluit ce a simțit după ce a fost selectată în echipa lui Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Zeci de concurenți s-au întrecut la cele două probe de bootcamp din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite, însă Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut de împărțit doar 6 tunici fiecare. După ce au analizat atent farfuriile, cei trei au decis cine sunt concurenții alături de care vor lupta pentru marele trofeu.

La scurt timp după ce a fost aleasă de Cătălin Scărlătescu în echipa sa de tunici negre, Amalia Mihart (Esa) a publicat pe contul său de Instagram un mesaj neașteptat.

Ce mesaj a publicat Amalia Mihart (Esa) pe contul său de Instagram, la scurt timp după ce a fost selectată în echipa lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 11 Chefi la cuțite

La finalul bootcampului, concurenții au evut emoții mari și au sperat, până în ultima secundă, că vor prinde un loc într-una dintre cele trei echipe. Când și-a auzit numele, Amalia a avut o reacție cu totul și cu totul neașteptată.

„E bătăioasă, e nervoasă, e foarte luptătoare și nu s-ar da la o parte pentr nimic pentru a câștiga, așa că, din punct de vedere al atitudinii și al gustului, ea este top”, a zis Cătălin Scărlătescu despre olteanca în vârstă de 31 de ani.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 mai 2023. Amalia Esa, dezvăluire emoționantă despre boala prin care a trecut. Ce a povestit, cu lacrimi în ochi

Ulterior, la scurt timp după ce a ajuns în echipa neagră condusă de Cătălin Scărlătescu, Amalia Esa a publicat pe contul său de Instagram un mesaj neașteptat:

„Deși @chef_catalin_scarlatescu nu mi-a dat primul cuțit, mi l-a dat pe cel mai important! Sunt happy că am reușit să îl conving de ceea ce pot și mândră de descrierea pe care mi-a făcut-o atunci când m-a ales.✨ Ne revedem luni la @chefilacutite! Vă mulțumesc pentru mesajele de susținere pe care mi le-ați trimis până acum”, a fost mesajul publicat de concurentă pe pagina sa oficială de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înainte de verdictul din bootcamp, tânăra a mai publicat un mesaj în care a făcut o dezvăluire emoționantă despre toată această experiență pe care a trăit-o la Chefi la cuțite, înainte de bootcamp:

Citește și: Cum arată fiica cea mare a Marianei Zinner, concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Cât de frumoasă e Vanessa

„Doamne, ce emoții, ce experiență! 😍 Vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis în urma vizionării ediției de aseară de la @chefilacutite. O țară întreagă a descoperit cu ocazia acestei emisiuni și una dintre cele mai ascunse povești ale vieții mele. O să mă deschid mai mult și aici pe acest subiect însă, momentan, am numai motive de bucurie. Sunt măgulită că am reușit să iau cuțitele și să merg mai departe. Dacă chefii au văzut ceva în mine, mi-am propus să dau tot ce am mai bun și să nu îi dezamăgesc. Sper să fiți alături de mine în continuare și să mă urmăriți în etapa următoare”, a spus Amalia Esa.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Cum arată fiica cea mare a Marianei Zinner, concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Cât de frumoasă e Vanessa... Chefi la cuțite, pe primul loc în topul audiențelor. Jurații și-au alcătuit echipele cu care intră în confruntările sezo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x