Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Gabriel Drăgușanu, după ce Florica Boboi a câștigat sezonul 10 Chefi la cuțite. Cum a surprins internauții

Gabriel Drăgușanu, concurentul din echipa lui chef Sorin Bontea, a transmis un mesaj neașteptat după ce Florica Boboi a câștigat sezonul 10 Chefi la cuțite. Iată ce a publicat acesta pe rețelele sociale.

Colaj cu Gabriel Drăgușanu și Florica Boboi la Chefi la cuțite Galerie
Gabriel Drăgușanu, concurentul din echipa lui chef Sorin Bontea, a transmis un mesaj neașteptat după ce Florica Boboi a câștigat sezonul 10 Chefi la cuțite | Antena 1

Gabriel Drăgușanu se numără printre concurenții sezonului 10 Chefi la cuțite care au impresionat telespectatorii cu talentul său în domeniu culinar. De-a lungul competiției, acesta a dovedit că își merită locul în cadrul concursului.

Concurentul din echipa lui chef Sorin Bontea a făcut senzație cu preparatele sale încă din etapa preselecțiilor. Mai mult decât atât, Gabriel Drăgușanu a ajuns până în semfiniala sezonului 10 Chefi la cuțite, unde a cucerit jurații cu farfuriile sale spectaculoase.

Din păcate, acesta a fost nevoit să părăsească show-ul culinar deoarece punctajul său nu a fost suficient de mare pentru a-l duce în Marea Finală. Deși nu a ajuns până în ultima etapă a concursului, concurentul din echipa lui chef Sorin Bontea a avut un parcurs fabulos.

Citește și: Marea finală Chefi la cuțite a condus topul audiențelor cu 2,1 milioane de telespectatori. Florica Boboi a câștigat sezonul 10

De altfel, Gabriel Drăgușanu a primit ocazia de a găti alături de Florica Boboi, câștigătoarea sezonului 10 Chefi la cuțite, în Finală. Acesta a dat tot ce a putut pentru a realiza alături de colega lui de echipă un meniu complet.

Ce a publicat Gabriel Drăgușanu pe contul de Instagram, după ce Florica Boboi a câștigat sezonul 10 Chefi la cuțite

La scurt timp de la difuzarea Finalei sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 decembrie 2022, Gabriel Drăgușanu a publicat pe contul de Instagram un mesaj neașteptat. Acesta și-a felicitat colega de echipa pentru victoria obținută în cadrul show-ului culinar.

„Bine Flori! Bravo, colegi! Forța echipa aurului alb. Chef Sorin Bontea te iubim!”, a scris concurentul prin intermediul unui InsaStory.

Postarea concurentului din sezonul 10 Chefi la cuțite i-a luat pe surprindere pe internauți.

Un lucru este evident, Gabriel Drăgușanu a reușit să lege o frumoasă relație de prietenie cu ceilalți concurenți din echipa aurului alb. De asemenea, acesta a luptat cu toate „armele” în Marea Finală a show-ului alături de Gigi, Carmen, Paco și Florica pentru a aduce victoria de partea lor, lucru care s-a și întâmplat.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Concurenții s-au revăzut cu persoanele dragi. Ce a urmat în platou: „Mama mia!”

Concurentul din echipa lui chef Sorin Bontea s-a bucurat extrem de tare la aflarea veștii că Florica Boboi va pleca acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro și marele trofeu al sezonului 10 Chefi la cuțite.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care au făcut competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care au fost adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Urmărește tot sezonului 10 Chefi la cuțite pe AntenaPlay.

Marea finală Chefi la cuțite a condus topul audiențelor cu 2,1 milioane de telespectatori. Florica Boboi a câștigat sezo... Ce mesaj a transmis Florin Dumitrescu după finala Chefi la cuțite! Raluca Todea a reacționat imediat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x