Antena Căutare

Ce studii și ce meserie are Roxana Blenche, de fapt! Fanii „Chefi la cuțite” au fost surprinși de descoperire

Roxana Blenche a fost una dintre cele mai apreciate și îndrăgite concurente din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Fanii au fost însă surprinși atunci când au descoperit ce studii și ce meserie are tânăra, de fapt.

Detalii neștiute despre Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” Galerie
Detalii neștiute despre Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite”

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Roxana Blenche a decis să participe pentru a demonstra tuturor că are tot ceea ce îi trebuie pentru a deveni prima femeie care pune mâna pe marele trofeu al îndrăgitului show culinar.

Încă din etapa degustărilor pe nevăzute, tânăra extrem de ambițioasă a reușit să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Ce meserie și ce studii are Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite”, de fapt

În cadrul interviului de prezentare, Roxana Blenche a dezvăluit ce meserie are de fapt și cum a ajuns să își descopere pasiunea pentru bucătărie.

citește și: Ce va face cu premiul Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite”! Dezvăluiri după marea finală

„Am simțit că sezonul acesta trebuie să vin. De mică îi urmăream pe cei trei chefi și spuneam mamei mele că nu vreau să gătesc precum ea, vreau să gătesc precum ei, îi arătam ce se întâmplă în emisiune și îi spuneam că eu vreau să ajung așa. Pasiunea mea pentru bucătărie era foarte, foarte avansată și sora mea a auzit într-o zi că Michael Pascale, câștigătorul „Iadul bucătarilor”, își deschide un restaurant în Baia Mare. Sora mea mi-a spus că aceasta este șansa mea.

Roxana Blenche în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Roxana Blenche în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

La interviu chef a zis că el îmi dă o șansă, am muncit mult în următoarele zile. Când unul dintre bucătarii de acolo n-a mai putut să vină eu i-am luat locul, deși nu știam să feliez, nu știam să toc. După ce s-a terminat service-ul m-am pus cu capul în mâini și am început să plâng, i-am zis chef-ului că eu nu mai vin.

citește și: Cum arăta Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” cu păr blond și breton! Imagini cu prima sa apariție la Antena 1

Mi-am spus că bucătăria nu e de mine, dar măcar am încercat și o să mă întorc la inginerie zootehnistă și o să-mi văd de viață. Apoi, a doua zi, primesc un telefon de la soția lui Michael Pascale. M-a chemat la restaurant, ne-am întâlnit și m-a încurajat să continui pe drumul ăsta. Așa am ajuns la Brașov, ca bucătar. Apoi mi s-a oferit șansa să devin bucătar chef, la 23 de ani. Aveam în echipă bărbați la 40 de ani și trebuia să arăți că ești de două ori mai priceput ca să te respecte. Pentru meseria și cariera de bucătar înseamnă totul”, a dezvăluit Roxana Blenche, în etapa degustărilor pe nevăzute.

Concurenta a reușit să ajungă până în finala sezonului 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, acolo unde i-a avut drept rivali pe Maria Șandru și pe Ionuț Belei din echipa lui Sorin Bontea. Premiul a fost câștigat tânăr, dar Roxana Blenche s-a ales cu un trofeu de excepție: admirația a milioane de români.

Cum arăta Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” cu păr blond și breton! Imagini cu prima sa apariție la Antena 1... Ce va face cu premiul Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite”! Dezvăluiri după marea finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x