Antena Căutare

Cum arăta Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” cu păr blond și breton! Imagini cu prima sa apariție la Antena 1

Roxana Blenche a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Totuși, puțini știu cum arăta tânăra în urmă cu trei ani, când avea părul blond.

Roxana Blenche, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Roxana Blenche, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Roxana Blenche a apărut la Antena 1 în urmă cu trei ani, pe vremea când avea părul blond. Acesta a apărut în cadrul emisiunii „Prietenii de la 11”, prezentată de Florin Ristei și de Diana Munteanu.

Atunci, concurenta de la „Chefi la cuțite” sezonul 8 a prezentat publicului cum se face o delicioasă rețetă de somon în crustă de măsline, cu broccoli şi conopidă.

Cum arăta Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite cu părul blond

Trei ani mai târziu, aceasta și-a luat inima în dinți și a decis să participe la „Chefi la cuțite”, dorindu-și să devină prima femeie care câștigă competiția culinară.

citește și: Cum a reacționat Roxana Blenche, când a aflat că Ionuț Belei e câștigătorul „Chefi la cuțite”

În timp ce a pregătit o rețetă de piept de rață cu sos de vin roșu cu vinete, pentru etapa degustărilor pe nevăzute, Roxana Blenche a povestit cum a început cariera sa în bucătărie.

Cum arăta Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” blondă

Cum arăta Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” blondă

„Am simțit că sezonul acesta trebuie să vin. De mică îi urmăream pe cei trei chefi și spuneam mamei mele că nu vreau să gătesc precum ea, vreau să gătesc precum ei, îi arătam ce se întâmplă în emisiune și îi spuneam că eu vreau să ajung așa. Pasiunea mea pentru bucătărie era foarte, foarte avansată și sora mea a auzit într-o zi că Michael Pascale, câștigătorul „Iadul bucătarilor”, își deschide un restaurant în Baia Mare. Sora mea mi-a spus că aceasta este șansa mea.

citește și: Roxana Blenche, anunț neașteptat după ce a pierdut trofeul „Chefi la cuțite”! „Nu s-a terminat aici”

La interviu chef a zis că el îmi dă o șansă, am muncit mult în următoarele zile. Când unul dintre bucătarii de acolo n-a mai putut să vină eu i-am luat locul, deși nu știam să feliez, nu știam să toc. După ce s-a terminat service-ul m-am pus cu capul în mâini și am început să plâng, i-am zis chef-ului că eu nu mai vin.

Mi-am spus că bucătăria nu e de mine (...) și o să-mi văd de viață. Apoi, a doua zi, primesc un telefon de la soția lui Michael Pascale. M-a chemat la restaurant, ne-am întâlnit și m-a încurajat să continui pe drumul ăsta. Așa am ajuns la Brașov, ca bucătar. Apoi mi s-a oferit șansa să devin bucătar chef, la 23 de ani. Aveam în echipă bărbați la 40 de ani și trebuia să arăți că ești de două ori mai priceput ca să te respecte. Pentru meseria și cariera de bucătar înseamnă totul”, a dezvăluit Roxana Blenche, în etapa degustărilor pe nevăzute.

În urmă cu trei ani, în 2017, o puteam vedea pe chef Roxana Blenche în cadrul emisiunii „Prietenii de la 11” de la Antena 1.

Ce mai face Diva lui Scărlătescu, după încheierea sezonului 8 Chefi la Cuțite. Lavinia Ilcău, poze incendiare pe Instagr... Ce studii și ce meserie are Roxana Blenche, de fapt! Fanii „Chefi la cuțite” au fost surprinși de descoperire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x