Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu, schimbare radicală de look în 2020! Cum arată acum juratul emisiunii Chefi la cuțite

sSurpriză de proporții pentru fanii emisiunii Chefi la cuțite! Recent, Chef Florin Dumitrescu a arătat ce look complet schimbat are în anul 2020! Cum arată juratul fără barbă?

Chef Florin Dumitrescu, schimbare radicală de look în 2020! Cum arată acum juratul emisiunii Chefi la cuțite Galerie
Cum arată acum Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite?

Sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite nu a fost unul tocmai norocos pentru Florin Dumitrescu, fiindcă nu a reușit să câștige.

S-a întrecut cu Sorin Bontea și cu Cătălin Scărlătescu în numeroase battle-uri culinare, apoi și-a făcut o echipă de excepție de bucătari pricepuți, alături de care a încercat să lupte pentru a ajunge în finală și pentru a câștige trofeul.

Chef Florin Dumitrescu, schimbare radicală de look în 2020! Cum arată acum juratul emisiunii Chefi la cuțite

Cum arată acum Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite?

Chef Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite

Chiar dacă nu a reușit, Chef Florin Dumitrescu nu se lasă bătut și promite să revină cu forțe proaspete. Se pare că anul 2020 e un an al schimbărilor, căci celebrul jurat al emisiunii Chefi la cuțite s-a ales inclusiv cu un look nou.

Recent, acesta s-a pozat fără barbă și purtând o șapcă, iar noul look i-a surprins pe fani. Aceștia nu au ratat ocazia de a-l complimenta, iar fotografia a făcut imediat senzație.

Răzvan Babană a răbufnit și a dat cărțile pe față! Mesajul dur al concurentului Chefi la cuțite: „Asta e pentru ăia mulț... Răzvan Babană, cel mai bogat concurent de la Chefi la cuțite, este în pericol: „Am vârsta metabolică de 40 de ani și 128...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x