Antena Căutare

Chef Orlando Zaharia, imagine de colecție de la nuntă. Juratul Chefi la cuțite și soția lui au împlinit 20 de ani de căsnicie

Chef Orlando Zaharia a publicat în mediul online o imagine de colecție de la nunta cu soția lui Mădălina. Mai mult, juratul de la Chefi la cuțite a transmis și un mesaj emoționant în dreptul postării.

Galerie
Chef Orlando Zaharia a publicat în mediul online o imagine de colecție de la nunta cu soția lui Mădălina | Antena 1 & Instagram

Chef Orlando Zaharia și soția lui, Mădălina, au împlinit 20 de ani de căsnicie. Juratul de la Chefi la cuțite a distribuit pe contul de Instagram o imagine rară cu el și partenera lui de la cununia religioasă, dar și două poze actuale cu femeia lângă care și-a găsit fericirea.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că cheful este destul de discret în ceea ce privește viața personală. Acesta preferă să își țină familia departe de luminile reflectoarelor și de ochii curioșilor.

De curând, Orlando Zaharia a decis să le prezinte fanilor săi o fotografie de colecție. Acesta le-a arătat prietenilor virtuali cum a arătat în ziua nunții. Juratul Chefi la cuțite a atras atenția cu piesele sale vestimentare.

Citește și: Secrete pentru gusturi scumpe cu bani puțini spuse de Chef Ștefan Popescu. Ce ingrediente la prețuri mari poți înlocui

Articolul continuă după reclamă

Nici Mădălina nu a fost trecută cu vederea. Soția lui chefului a impresionat pe toată lumea cu frumusețea ei deosebită. Aceasta a îmbrăcat o rochie de mireasă spectaculoasă ce i-a lăsat la vedere umerii goi.

Cum arăta chef Orlando Zaharia atunci când s-a căsătorit religios cu Mădălina. Ce mesaj a transmis juratul de la Chefi la cuțite

Chef Orlando Zaharia și Mădălina, soția lui, au o poveste de iubire extrem de specială. Cei doi s-au cunoscut în 2001, într-un fast food, la 4 dimineața, atunci când juratul de la Chefi la cuțite avea doar 22 de ani.

Mai mult, cererea în căsătorie a fost spontană. Acesta i-a pus marea întrebare partenerei sale pe o plajă din Cipru, fără inel. Bijuteria a fost aleasă mai târziu de amândoi.

În ceea ce privește nunta, Orlando Zaharia și Mădălina au avut parte de o petrecere de vis. Aceștia și-au organizat petrecerea vara, pe strada Paris.

„Și pot spune că a intrat în istorie ca fiind singura nuntă cu lăutari între două ambasade. Avem o căsnicie perfectă, cred că „reţeta este la soţia mea și o ţine bine ascunsă. Ea a fost cea care a ţinut familia noastră unită și echilibrată și cred că asta se datorează și dozei ei mari de iubire, empatie și umor.”, povestea juratul de la Chefi la cuțite în urmă cu puțin timp, conform viva.ro.

Citește și: „A luat 3 cuțite”. Chefii Zaharia, Sautner și Popescu, foarte apreciați pentru preparatele lor, la nunta lui Ianis Hagi cu Elena

Pentru că este foarte apropiat de urmăritorii săi de pe Instagram, chef Orlando Zaharia le-a dat o veste emoționantă. Acesta a anunțat pe toată lumea că sărbătorește 20 de ani de căsnicie alături de Mădălina, publicând câteva imagini de senzație.

„De 20 de ani unul lângă altul! La mulți ani nouă! ❤️”, a fost mesajul transmis de juratul Chefi la cuțite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea lui chef Orlando Zaharia a generat mai bine de 800 de like-uri și mesaje frumoase din partea fanilor.

„La mulți ani!!! Felicitări pentru familia superbă și pentru tot ce ați realizat împreună!”, „La mulți ani, să fiți sănătoși și fericiți!” sau „Waaau, ce frumoși sunteți! La mulți ani fericiți împreună!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Secrete pentru gusturi scumpe cu bani puțini spuse de Chef Ștefan Popescu. Ce ingrediente la prețuri mari poți înlocui... Ce invitat de marcă are Chef Richard Abou Zaki în sezonul 14 al emisiunii Chefi la cuțite: „Este pentru prima dată”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x