Cei trei jurați de la Chefi la Cuțite au oferit un interviu pentru Antena în timp ce nunta lui Ianis Hagi și a Elenei Tănase era în plină desfășurare. Cei trei au precizat că s-au bucurat pentru că invitații au fost foarte încântați de toate surprizele culinare.
„A trecut, a luat 2 cuțite. Și și-a mai dat și el unul, a luat 3 cuțite! Mergi în tura următoare!”, i-a spus chef Alexandru Sautner lui chef Ștefan Popescu.
Citește și:
Ce surprize culinare au fost la nunta lui Ianis Hagi cu Elena
„A fost un meniu foarte mișto, foarte dificil de realizat pentru că sunt elemente care necesită atenție. La asta a participat foarte mult Ștefan. El a fost cu partea mai fină, mai atentă a lucrurilor. Toată lumea a fost foarte încântată de ceea ce s-a pregătit și de toate surprizele care au apărut pe parcurs: sushi, fresh-uri, înghețată”, a spus chef Orlando Zaharia.
„La antreu am avut o terină de foie gras, în crustă de fistic, un cubuleț de curcan în crustă de panco, creveți în sous vide, ton în crustă de susan pe pat de wakame, ruladă de somon fume și ceva mai tradițional românesc: o cremă de brânză cu cașcaval, să fie și o atingere românească și un coșuleț de parmezan cu piept de rață afumat. Toate au fost alese atent de miri”, a precizat chef Ștefan Popescu.
Antena a avut drepturi exclusive de difuzare a celor mai importante momente ale nunţii anului, iar telespectatorii le-au fost alături celor doi tineri, din faţa micilor ecrane, atât la cununia religioasă de la Biserica Sfântul Visarion din București, cât şi la petrecerea grandioasă care a urmat. Ediţiile speciale Observator s-au impus ca lider de audienţă ieri, la Antena 1.
Meniul grandios a fost minuţios pregătit de către Marian Cernat, Executive Chef la Domeniul Ştirbey Vodă şi Cooking Team Coordinator la Chefi la cuţite, împreună cu chef Orlando Zaharia, chef Ştefan Popescu şi chef Alexandru Sautner, juraţi ai cooking show-ului fenomen Chefi la cuţite, de la Antena 1.
Cu o istorie de peste 160 ani, o suprafață de 24 hectare, arbori seculari, un superb lac interior şi monumente istorice, Domeniul Ştirbey Vodă este locul care a găzduit cea mai așteptată nuntă a anului. Fondat de familia Ştirbey, domeniul poartă o încărcătură istorică bogată care se întinde până în secolul al XVIII-lea şi a devenit, de-a lungul timpului, un simbol al eleganţei aristocratice. Dincolo de însemnătatea arhitecturală a uneia dintre cele mai bine păstrate reședinte princiare, Domeniul Stirbey Vodă a avut un rol important în istoria ţării noastre prin vizitele familiei regale ale României, ale unor mari personalități politice și artistice și prin evenimentele desfășurate aici.