Antena Căutare

Cum a arătat tortul de la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Ce aromă au ales mirii pentru desertul spectaculos

Duminică, 14 iulie 2024, Ianis Hagi și Elena Tănase și-au unit destinele pentru totdeauna în fața lui Dumnezeu. După cununia religioasă, cei doi au mers pe Domeniul Știrbey pentru a-și aștepta invitații la petrecere. Un alt moment mult așteptat al serii, după dansul mirilor, a fost tăierea tortului. Iată cum arată desertul de un metru și 80 de centimetri.

Galerie
Duminică, 14 iulie 2024, Ianis Hagi și Elena Tănase și-au unit destinele pentru totdeauna în fața lui Dumnezeu | Antena 1

Ianis Hagi și soția lui, Elena Tănase, au avut parte de o nuntă ca în povești. În cursul zilei de duminică, 14 iulie 2024, fotbalistul și partenera lui au mers la Biserica Visarion din București, un loc de suflet pentru familia lui Gheorghe Hagi, cu scopul de a-și uni destinele pentru tot restul vieții.

Cununia religioasă a fost extrem de emoționantă pentru toți cei prezenți. Kira Hagi, sora lui Ianis Hagi, și-a stăpânit cu greu lacrimile atunci când l-a văzut pe tânăr într-o astfel de ipostază deosebită.

Citește și: Istoricul Domeniului Știrbey, locul pe care Ianis Hagi și Elena l-au ales pentru petrecerea de nuntă. Imagini cu proprietatea

De asemenea, și Gheorghe Hagi a fost copleșit de emoții la slujba religioasă a fiului său cu Elena Tănase. Fotbalistul român a fost surprins de camerele de filmat în timp ce se ridica în nenumărate rânduri de pe scaun.

După ce au plecat de la biserică, Ianis Hagi și soția lui s-au îndreptat către Domeniul Știrbey, acolo unde petrecerea a început de la ora 19:00. Cei aproximativ 700 de invitații s-au bucurat din plin de aranjamentele florale, locația de vis, preparatele speciale și de muzică.

Cel mai așteptat moment al serii a fost dansul mirilor, urmat de tăierea tortului. Desertul a luat prin surprindere invitații. Acesta a avut un metru și 80 de centimetri, fiind un tort cu șapte etaje și cu o aromă fresh.

Cum a arătat tortul pe care Ianis Hagi și Elena Tănase și l-au dorit la nuntă

Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi, s-a ocupat în amănunt de fiecare detaliu al marelui eveniment. Aceasta a știut exact ce își dorește, iar nunta a ieșit perfect. Atât mirii, cât și invitații s-au distrat de minune la petrecerea de pe Domeniul Știrbey.

În ultima parte a serii, mirii au tăiat tortul alături de nașii lor, Andreea și Naciadis. Imaginile spectaculoase au fost difuzate în exclusivitate de către toate posturile Antena.

Toți invitații au fost luați prin surprindere de tortul grandios în două culori: alb și galben. Desertul a avut șapte etaje și o înălțime de un metru și 80 de centimetri. În plus, și gustul a fost pe măsura așteptărilor.

Citește și: Cum arată rochia de mireasă purtată de Elena Tănase la ceremonia religioasă. Ianis Hagi, chipeș într-un costum elegant

Ianis Hagi și Elena Tănase și-au dorit ca desertul să fie răcoritor. Așadar, umplutură a fost de fructe de pădure.

Petrecerea a fost în toi pe Domeniul Știrbey, locul în care Ianis Hagi și Elena Tănase s-au distrat alături de familie și prieteni

Domeniul Știrbey a fost alegerea făcută de Ianis Hagi și Elena Tănase atunci când s-au gândit la petrecerea de nuntă. Locație spectaculoasă are o istorie de peste 160 de ani și un peisaj de vis.

La marele eveniment au fost prezenți oameni importanți din lumea sportului printre care se numără Cristi Chivu, Simona Halep, Gigi Becali și Denis Alibec. De altfel, mirii au avut aproape membrii familiei și prietenii apropiați.

Imaginile în exclusivitate de la nunta anului au fost difuzate pe a1.ro/live.

Simona Halep, apariție fascinantă la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Ce rochie impecabilă a purtat sportiva... Cum s-au îmbrăcat părinții Elenei Tănase la nunta fiicei lor cu Ianis Hagi. Cei doi au atras toată atenția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 21 august 2024. Andrei Rotaru și ispita Diandra, ipostaze intime în baie: Te iubesc!
Insula Iubirii Sezonul 8, 21 august 2024. Andrei Rotaru și ispita Diandra, ipostaze intime în baie: Te iubesc! Miercuri, 21.08.2024, 20:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x