Antena Căutare

Secrete pentru gusturi scumpe cu bani puțini spuse de Chef Ștefan Popescu. Ce ingrediente la prețuri mari poți înlocui

Chef Ștefan Popescu a dezvăluit câteva secrete pentru gusturi scumpe pe bani puțini. Juratul de la Chefi la cuțite a explicat cum pot fi înlocuite câteva ingrediente care au un preț piperat.

Galerie
Chef Ștefan Popescu a dezvăluit câteva secrete din bucătărie | Instagram & Antena 1

Chef Ștefan Popescu a dezvăluit că ingredientele foarte scumpe pot fi înlocuite cu altele care au gusturi asemănătoare. De exemplu, gustului cardamonului poate fi înlocuit de o combinație de scorțișoară cu nucșoară.

Iată cum înlocuiește chef Ștefan Popescu ingredientele scumpe:

Cardamon -> scorțișoară + nucșoară

Trufe -> hribi

Articolul continuă după reclamă

Vita Kobe -> vita Wagyu

Caviar Beluga -> Icre de Hering

Citește și: Chef Ștefan Popescu, alături de familie, într-un circuit spectaculos al Turciei, planificat de soția sa: „O experiență unică”

Secrete pentru gusturi scumpe cu bani puțini spuse de Chef Ștefan Popescu

„Bucătăria nu trebuie să fie întotdeauna scumpă. Uite câteva ingrediente pe care le poți înlocui:

Cardamonul este un condiment foarte scump. Dar putem să facem noi în bucătărie cu scorțișoară și nucșoară.

Ciuperci trufe. Sunt foarte scumpe. Mii de euro kilogramul. Dar există cipercile hribi, care sunt foarte intense în arome și se pot compara un pic cu tufele.

Vita kobe este foarte scumpă și știți că în Japonia oamenii îi fac masaj și îi dau și bere să bea și sake, am auzit eu, dar nu știu dacă e adevărat și o puteți înlocui cu vită wagyu, care este tot din Japoina, dar este mai ieftină și crește chiar și în Australia.

Caviarul beluga poate fi înlocuit cu icre de hering mult mai ieftin. 6000 de euro un kilogram de caviar beluga, sau mai mult. Icre de hering, mult mai ieftin: 100-200 de euro. Ai dat lovitura și se apropie cel mai mult de gust”, a explicat chef Ștefan Popescu.

Citește și: Rețetă de chipsuri sănătoase făcute în casă. Rețeta de snack-uri crocante pregătită de Chef Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se anunță noi reguli în sezonul 14 Chefi la cuțite. Ce declarații au făcut chefii, după ce au început filmările show-ului culinar

Sezonul 14 Chefi la cuțite a pregătit foarte multe surprize pentru telespectatori. Vor exista amulete ce vor pune în dificultate pe toată lumea, jocuri care vor amuza copios oamenii de acasă, dar și situații tensionate.

„Ştim unde să lovim. E o tensiune maximă aici. Se simte mult mai mare tensiunea sezonul ăsta. e la cote maxime. Spun şi pe pielea mea, eu o simt”, a mai dezvăluit chef Ștefan Popescu, conform sursei citate mai sus.

„Suntem deja cu cuţitele super ascuţite! E o energie imensă”, l-a completat chef Richard Abou Zaki.

Citește și: Cum a reacționat chef Richard Abou Zaki când a gustat pentru prima oară mici. Ce a putut să facă juratul Chefi la cuțite

„Preparatele au început să vină pe bandă, pe această bandă minunată. Sunt din ce în ce mai multe indicii că acest sezon va fi şi mai incendiar, cu preparate şi mai deosebite, cu poveşti şi mai mişto”, a spus și chef Orlando Zaharia.

Jurații au degustat deja sute de preparate ale concurenților din sezonul 14 Chefi la cuțite. Așadar, aceștia sunt la un pas să își formeze echipele, motiv pentru care strategiile nu au întârziat să își facă apariția pe platoul de filmare al show-ului culinar.

„Ar fi normal să câştig eu sezonul ăsta pentru faptul că iau un avion, vin aici, o mie de chestii. Sezonul ăsta nu poate să mi-l fure niciunul”, a mai zis chef Richard Abou Zaki, vizibil încrezător în concurenții pe care urmează să-i aleagă la el în echipă.

Sezonul 14 din Chefi la Cuţite revine din toamnă pe micile ecrane ale publicului. Cu multe surprize, jocuri de amuletă, tensiune și o regulă nouă pentru chefi care va ridica temperatura întregului show.

Chef Orlando Zaharia: ”Vara aceasta vreau să-mi împlinesc unul dintre cele mai mari visuri, iar fiul meu îmi va fi alătu... Chef Orlando Zaharia, imagine de colecție de la nuntă. Juratul Chefi la cuțite și soția lui au împlinit 20 de ani de căs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x