Antena Căutare

Chef Scărlătescu, „ștampilat” de Gina! Sărutul așteptat de toată lumea! „Nu mai știu cum e să fii fericit, nimeni nu m-a mai aruncat în sus! În cinci sezoane nu m-a luat nimeni în braţe!”

Finalul jurizării a fost fulminant:  „gălbiorii” lui Chef Scărlătescu au câștigat prima probă și fericirea a fost maximă! Atât de mult s-au bucurat bucătarii în halate galbene încât și-au aruncat în sus liderul, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum în nicio ediție! 

Finalul jurizării a fost fulminant: „gălbiorii” lui Chef Scărlătescu au câștigat prima probă și fericirea a fost maximă! Atât de mult s-au bucurat bucătarii în halate galbene încât și-au aruncat în sus liderul, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum în nicio ediție!

Pe „steagul” lor e scris VICTORIE! „Gălbiorii” lui Chef Scărlătescu au câștigat prima probă și se dezlănțuie! La plăcinte înainteeee!

Da, influencerii nu au rezistat plăcintei cu brânză și au declarat farfuria galbenă câștigătoare! La verzi s-a lăsat cu lacrimi, în timp ce gălbiorii au radiat de fericire!

Și, da, chef Scărlătescu a fost răsfățat de către Gina Pistol cu un pupic apăsat pe obrăjor!

Pe „steagul” lor e scris VICTORIE! „Gălbiorii” lui Chef Scărlătescu au câștigat prima probă și se dezlănțuie! La plăcin... Concurenții și-au scos cuțitele și a început un nou război! Chef Bontea: „Mă sui cu genunchii și cu picioarele pe ei da...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x