Antena Căutare

Concurenții și-au scos cuțitele și a început un nou război! Chef Bontea: „Mă sui cu genunchii și cu picioarele pe ei dacă nu gătesc bine!” Untul - ingredientul principal

Echipa galbenă a câștigat prima probă din această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”, așa că chef Dumitrescu și chef Bontea intră la duel!

Echipa galbenă a câștigat prima probă din această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”, așa că chef Dumitrescu și chef Bontea intră la duel!

De data aceasta Gina Pistol anunță o altă provocarea, a cărei miză este uriașă: cea mai slabă farfurie trimite bucătarul acasă!

După ce au gătit cele mai delicioase deseruri, concurenții trebuie să pregătească o rețetă delicioasă, în care trebuie să folosească... unt, cel mai fidel ingredient din bucătărie!

Tot desert, fel principal sau...? Rămâne de văzut ce și-a ales fiecare să gătească în cele șaizeci de minute ale probei.

Și când preparatele vor fi degustate de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, atunci e clar că emoțiile sunt uriașe!

„Mă sui cu genunchii și cu picioarele pe ei dacă nu gătesc bine!”, a declarat Bontea, decis să-ți ia revanșa.

Chef Scărlătescu, „ștampilat” de Gina! Sărutul așteptat de toată lumea! „Nu mai știu cum e să fii fericit, nimeni nu m-a... Gina Pistol: „Adevărul este că am avut cele mai bune farfurii din cele cinci sezoane!” Cine va pleca totuși acasă?! Echi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x