Căutare Live

Chef Sorin Bontea a gătit pentru prima dată în viață o rețetă tradițională

În ediția zece din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, cei trei jurați au gătit mâncăruri tradiționale, dar în stil fine dining. Întorși în bucătărie, aceștia au gustat din farfuriile pregătite și au încercat să descopere cine are cele mai multe șanse să câștige noua amuletă.

Sorin Bontea la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Gina Pistol a pregătit pentru a zecea ediție din acest sezon „Chefi la cuțite” o provocare de zile mari: traditional românesc, în stil fine dining.

Sorin Bontea a pregătit lapte de pasăre, Cătălin Scărlătescu a mizat pe o plăcintă cu brânză, iar Florin Dumitrescu a pregătit o tocăniță de cartofi cu spumă de afumătură și jeleu de mărar.

citește și: Secretele familiei lui Ștefan Bănică, dezvăluite la „Chefi la cuțite”! Ce s-a aflat despre fiul său

Timpul s-a scurs rapid și a venit momentul ca cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” să guste din mâncărurile pregătite.

Plăcintele lui Cătălon Scărlătescu au primit mai multe critici decât laude, în timp ce tocănița lui Florin Dumitrescu a fost lăudată din plin. Nici desertul lui Sorin Bontea nu a fost mai prejos, se pare!

citește și: Mirel Magop a mers pe jos până la Roma! Concurentul de la „Chefi la cuțite” a călătorit pe jos zeci de mii de kilometri

„Eu sunt băiat frumos, deștept, modestia mă caracterizează, așa că îmi place să fac farfurii frumoase. Dacă zic ei că e bună, atunci e bună”, a mărturisit acesta, extrem de mândru că a gătit pentru prima oară o rețetă tradițională și totul a ieșit impecabil!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ileana Vlad a venit din Maramureș ca să facă zamă de bureți, la „Chefi la cuțite”! Ce ingredient surpriză a folosit... Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio...
Ultimele știri