Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Gina Pistol a pregătit pentru a zecea ediție din acest sezon „Chefi la cuțite” o provocare de zile mari: traditional românesc, în stil fine dining.
Sorin Bontea a pregătit lapte de pasăre, Cătălin Scărlătescu a mizat pe o plăcintă cu brânză, iar Florin Dumitrescu a pregătit o tocăniță de cartofi cu spumă de afumătură și jeleu de mărar.
citește și: Secretele familiei lui Ștefan Bănică, dezvăluite la „Chefi la cuțite”! Ce s-a aflat despre fiul său
Timpul s-a scurs rapid și a venit momentul ca cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” să guste din mâncărurile pregătite.
Plăcintele lui Cătălon Scărlătescu au primit mai multe critici decât laude, în timp ce tocănița lui Florin Dumitrescu a fost lăudată din plin. Nici desertul lui Sorin Bontea nu a fost mai prejos, se pare!
„Eu sunt băiat frumos, deștept, modestia mă caracterizează, așa că îmi place să fac farfurii frumoase. Dacă zic ei că e bună, atunci e bună”, a mărturisit acesta, extrem de mândru că a gătit pentru prima oară o rețetă tradițională și totul a ieșit impecabil!
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!
Un strop de Maramureș magic, la „Chefi la cuțite”! Ileana Vlad a gătit mâncare de stână... Ștefan Bănică și fiul său au făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! Ce au gătit...