Antena Căutare

Chef Ștefan Popescu, despre copilăria la bunici și valorile pe care dorește să le transmită copiilor:„Amintirile astea nu le uiți”

Chef Ștefan Popescu face dezvăluiri de suflet. Amintirile cu buncii, familia și începuturile sale în arta gastronomiei îl emoționează.

Galerie
Chef Ștefan Popescu vorbește despre copilărie, așteptări și familie | Antena 1

Chef Ștefan Popescu are doi băieței de excepție. Calmitatea, optimismul, enervia și veselia sa îl fac partenerul de joacă perfect pentru cei mici.

Citește și: Chef Richard s-a gândit să reinterpreteze sarmalele. Ce răspuns a primit de la mătușa lui din Piatra Neamț: „Eu o știu de la mama”

Chef Ștefan Popescu, despre copilăria la bunici și valorile pe care dorește să le transmită copiilor:„Amintirile astea nu le uiți niciodată”

La asta se adaugă și ambiția, care l-a dus pe culmi înalte. Începuturile sale în gastronomie au avut loc în anii 2000, când și-a depus CV-ul pentru un post în cadrul unui hotel din capitală. Atunci destinul a intervenit, fiind repartizat chiar în bucătăria hotelului.

Ceea ce puțini știu despre Chef Ștefan Popescu este legat de pasiunea sa pentru filme.

Copilăria celebrului chef a fost împărțită între oraș și satul bunicilor.

Citește și: Secretul lui Chef Orlando Zaharia pentru salata de ardei copți. Ingredientul care oferă un gust „ca la bunica acasă”

„La oraș era școala, greul. La țară, vacanțele, era cel mai frumos!” relatează acesta. „Era o zonă rurală-rurală. Nu aveam vaci, oi și astea. Mergeam prin vecini, dar eram numai în picioarele goale, de dimineața până seara, afară. Făceam baie afară, cu apa care se încălzea în găleată . Beam apă din niște pocale din lemn. Beai apă cu un pic de iz de fântână.”

„Amintirile astea nu le uiți niciodată”, mai spune el.

Chef Ștefan Popescu își amintește că atunci când trebuia să revină acasă de la bunici, înainte de începerea școlii, era un moment dificil pentru el și mărturisește că plângea.

Citește și: Chef Alexandru Sautner, imagini rare cu cei trei copii ai săi. Cum s-a pozat juratul de la Chefi la cuțite alături de familie

„Dar nu neapărat că începeam școala plângeam eu. Plângeam că nu mai eram acolo”, argumentează el. „Nu puneam încălțări în picioare două luni de zile și când am pus încălțări în picioare am simțit ceva anormal.”

Acesta recunoaște că era la fel de cuminte precum băieții lui la vârsta respectivă. De asemenea, își aduce aminte că a avut parte și de mustrări mai dure, mai ales pentru prostiile specifice vârstei: „dat cu mâncare pe pereți”, în urma unei provocări lansate de frați.: „Am pictat pereții.”

Chef Popescu dezvăluie că era timid în școală, „în banca” lui.

„Am trei frați. Eu-s cel mai mic. Și cel mijlociu era mare gagicar”, mai adaugă el. Acesta îi împărtășește pasiunea pentru gastronomie, fiind bucătar.

Citește și: Ce metodă folosește Orlando Zaharia ca să se trezească dimineața, înainte de filmările pentru Chefi la cuțite! Fanii au râs

„Îmi e dor de bunici, îmi e dor de țară. Stăteam la bunici și din partea mamei și din partea lui tata”, relatează el.

Totodată, mărturisește că bunicul l-a influențat foarte mult și l-a făcut să ajungă așa cum este acum.

Familia este punctul său vulnerabil și nu își ascunde sensibilitatea în fața acesteia. Povestea de dragoste cu Alina a început acum 24 de ani. Cei doi s-au întâlnit la locul de muncă.

„Îmi aduc aminte, cel puțin din spusele ei, (...) îmi ieșeau ochii în evidență”, spune el. „Și s-a întâmplat magia!”

Citește și: Surpriză de proporții pentru Chef Alexandru Sautner: juratul Chefi la cuțite nu se aștepta la această experiență

Chef Ștefan Popescu dorește să le transmită copiilor săi importanța respectării propriului cuvânt: „Să-și țină cuvântul dat! Când spun ceva, aia să facă.”

„Întotdeauna este câte ceva greu, dar asta este viața. Dar e frumoasă!” împărtășește el o perspectivă optimistă asupra vieții. „Important e cum treci peste ele.”

Acest mod pozitiv de a privi lucrurile îl fac pregătit în fața oricărei provocări a vieții.

Chef Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre mama lui! Ce a spus despre ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x