Antena Căutare

Secretul lui Chef Orlando Zaharia pentru salata de ardei copți. Ingredientul care oferă un gust „ca la bunica acasă”

Chef Orlando Zaharia a dezvăluit secretul pentru cea mai gustoasă salată de ardei copți. Există un ingredient că îi oferă un gust „ca la bunica acasă”. Iată despre ce este vorba.

Galerie
Chef Orlando Zaharia a dezvăluit secretul pentru cea mai gustoasă salată de ardei copți | Antena 1 & Instagram

Chef Orlando Zaharia și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o rețetă perfectă pentru această vară: salată de ardei copți. Juratul de la Chefi la cuțite nu a ezitat să ofere secretul său pentru acest preparat.

Pentru că este foarte activ în mediul online, chef Orlando Zaharia nu uită să împărtășească din experiența lui în bucătărie și cu prietenii virtuali. Acesta publica des rețete pe contul său de Instagram, locul în care își ține la curent fanii cu cele mai speciale momente din viața lui.

Printre preparatele pe care români le adoră vara se numără și salata de ardei copți. Este o rețetă extrem de simplă, dar căruia este destul de complicat să-i găsești echilibru pentru a menține savoare legumelor.

Citește și: Ce metodă folosește Orlando Zaharia ca să se trezească dimineața, înainte de filmările pentru Chefi la cuțite! Fanii au râs

Articolul continuă după reclamă

Juratul de la Chefi la cuțite a decis să nu mai țină secret ingredientul ce oferă un gust „ca la bunica acasă” acestui preparat. Iată ce trebuie să adaugi în salata de ardei copți pentru a încânta papilele gustative celor dragi, la masa în familie.

Care este secretul lui chef Orlando Zaharia pentru o salată de ardei copți senzațională

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că chef Orlando Zaharia iubește tare mult meseria. Atunci când nu se află pe platoul de filmare sau alături de familie, juratul de la Chefi la cuțite fuge în cel mai drag loc: bucătăria.

Chefului îi place să descopere gusturi noi și secrete despre care mulți bucătari nu știu. De curând, Orlando Zaharia a publicat în mediul online un videoclip prin care prietenii virtuali au putut „simți” mirosul preparatului său.

Juratul de la Chefi la cuțite le-a prezentat fanilor săi secretul pentru cea mai gustoasă salată de ardei copți. Pe lângă cele oțet, ulei și sare, chef Orlando Zaharia a mai adăugat și sarmuzac, un sos maioneză de usturoi.

Citește și: Surpriză de proporții pentru Chef Alexandru Sautner: juratul Chefi la cuțite nu se aștepta la această experiență

„Se simte gustul prin telefon?! 😜 Ardei copți cum făcea mamaia!”, a scris juratul de la Chefi la cuțite în dreptul videoclipului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea lui chef Orlando Zaharia a generat o mulțime de like-uri și foarte multe reacții din partea prietenilor virtuali.

„Arată extraordinar!”, „Mamă....zeama: oțet, ulei, mujdei de usturoi, sare.”, „Bunica mea cocea și roșii și făcea un fel de saramură de ardei copți”, „Și bunica mea făcea tare bun 😋” sau „Dar balele mele se simt? 😂 Hai că plec să mă apuc de copt ardei!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Telespectatorii îl pot vedea pe chef Orlando Zaharia în sezonul 14 Chefi la cuțite. Filmările pentru show-ul culinar au început, iar jurații sunt mai nerăbdători ca niciodată să descopere noi concurenți talentați.

„Preparatele au început să vină pe bandă, pe această bandă minunată. Sunt din ce în ce mai multe indicii că acest sezon va fi şi mai incendiar, cu preparate şi mai deosebite, cu poveşti şi mai mişto”, a spus chef Orlando Zaharia.

Chef Alexandru Sautner, imagini rare cu cei trei copii ai săi. Cum s-a pozat juratul de la Chefi la cuțite alături de fa... Chef Richard s-a gândit să reinterpreteze sarmalele. Ce răspuns a primit de la mătușa lui din Piatra Neamț: „Eu o știu d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x