Antena Căutare

Oooof! Până și puștoaicele de 16 ani trag la Scărlătescu: ”Să șțiți că eu voiam să vă văd un pic mai plinuț, mie îmi plăceați așa!”

”Cum ar fi să ajung chef la 16 ani?”, aceasta e întrebarea care stă pe buzele Taniei Năstase, o puștoaică îndrăgostită de bucătărie, care vrea să-și arate talentul în fața chefilor, dar și a unei țări întregi.

”Cum ar fi să ajung chef la 16 ani?”, aceasta e întrebarea care stă pe buzele Taniei Năstase, o puștoaică îndrăgostită de bucătărie, care vrea să-și arate talentul în fața chefilor, dar și a unei țări întregi. E campioană națională la gimnastică, deci curajul nu-i lipsește.

Tania știe că lui Scărlătescu nu-i place acest desert, dar e decisă să schimbe asta, așa că pune în farfuriile chefilor clătite cu mascarpone, o rețetă despre care spune că e delicioasă. A gătit-o de multe ori, așa că n-a avut nicio grijă că nu-i va ieși așa cum trebuie.

Tania și-a surprins și părinții, pe care i-a pus în fața faptului împlinit: ”M-a sunat și mi-a spus: mamă, m-am înscris la ”Chefi la cuțite”!”, a povestit doamna Năstase, venită în culise să-și susțină copila.

Ajunse în fața chefilor, farfuriile au intrat la degustare. Tania, cu zâmbetul pe buze, își așteaptă verdictul. După ce s-a conversat cu chefii, le-a explicat de ce a gătit clătite, dar și ce activități are în viața de zi cu zi, Tania a plecat acasă bucuroasă, cu două cuțite! Din ce echipă ar vrea să facă parte? Ei bine, din cea a lui Dumitrescu! Dar atenție, mami îl adoră pe Bontea, iar tati ține cu Scărlătescu!

Tradiționalul românesc a câștigat teren în fața chefilor, la jurizările pe nevăzute... Gina Pistol, surpriză pentru Cătălin Scărlătescu: "O să-i fac un tort"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x