Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Duel cu o temă complicată. Ce ingredient-vedetă trebuie să folosească dueliștii

După ce au pierdut cel de-al treisprezecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, echipa verde și cea mov au intrat la un duel cu o temă complicată.

irina fodor in bucataria emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9 Galerie
Irina Fodor a dezvăluit ce trebuie să gătească dueliștii, în ediția 42 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a ținut publicul cu sufletul la gură și a adus un battle extrem de palpitant, cu numeroase răsturnări de situație și un verdict neașteptat.

De data aceasta, la duel au intrat echipa mov și cea verde, după ce juriul format din hocheiști a decis că cel mai bun sufleu a fost cel pregătit de Florin Dumitrescu.

Ce temă de gătit au primit concurenții intrați la duel în ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite””

Sorin Bontea a fost atât de supărat de acest verdict adus de banda de foc, încât a părăsit platoul emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Gata, mi-a ajuns”, a mărturisit acesta, extrem de nervos că echipa sa nu a primit voturi și că intră iar la duel.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Florin Dumitrescu și echipa albastră au primit cele mai multe puncte și au câștigat, iar echipa mov a realizat că intră la duel cu cei verzi, din nou.

Apoi, frumoasa Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat ce surpriză a pregătit pentru această confruntare individuală, din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Irina Fodor in platoul Chefi la cutite

Irina Fodor a prezentat concurenților un super-ingredient

„Avem un super ingredient. E nevoie de experiență și de imaginație, pentru că astăzi a sosit pe masa de la Chefi la cuțite o vedetă internațională în domeniul gusturilor. Mai întâi a cucerit America, urmând o rețetă tradițională, păstrată bine de generații. Apoi a făcut înconjurul lumii și a fost așezat pe raftul de sus. Din State și până în Japonia, toată lumea ridică din sprâncene cu admirație la vederea ambalajului său celebru. Este vorba despre Tabasco”, a fost vestea complet neașteptată dată de Irina Fodor.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Cătălin Scărlătescu s-a răzbunat! Ce amuletă a anunțat pentru concurenți

Singurul care a părut că se bucură a fost Rikito Watanabe (Riki), japonezul care s-a tatuat pentru Bontea fiind pasionat de mâncărurile picante. Ceilalți concurenți, însă, au fost dezarmați de tema de gătit din acest duel.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Surpriza adusă de bandă, după battle! Cine a câștigat proba și cine intră la duel... Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Preparat „plagiat” la degustare? Ce a găsit chef Dumitrescu într-o farfurie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x