Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Preparat „plagiat” la degustare? Ce a găsit chef Dumitrescu într-o farfurie

 La finalul timpului alocat gătitului, concurenții au așezat farfuriile pe bandă și au așteptat cu multe emoții degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

chefii la degustarea din ediția 42 din sezonul 9 chefi la cutite Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile din duel, în ediția 42 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, echipa verde și cea mov au intrat la duel și au avut parte de o temă de gătit cu totul și cu totul deosebită.

De data aceasta, concurenții au avut libertatea de-a găti orice rețetă își doresc, cu sosul pe care l-au primit de la un alt concurent.

Ce a descoperit Florin Dumitrescu la degustare, în ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Al treisprezecelea battle a reprezentat o adevărată provocare pentru echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Fiecare a trebuit să pregătească două rețete de sufleu și, după degustarea făcută de hocheiști, echipa albastră a primit cele mai multe puncte, motiv pentru care ceilalți bucătari au intrat la duel.

Irina Fodor a anunțat că, de data aceasta, fiecare concurent extrage un bilețel dintr-un bol și, în ordinea de pe hârtie, alege un sos pentru cineva din echipa adversă. În cadrul acestui duel, ingredientul obligatoriu a fost sosul Tabasco!

Citește și: Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Timp de șaizeci de minute, concurenții au gătit cu sos verde, sriracha sau chipotle, sperând că nota de la degustare o să fie una cât mai mare.

Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”

Tacos cu guacamole și cartof dulce, carne de vită maarinată cu orez și edamame, măr umplut cu nuci, stafide, ciocolată în foaie de plăcintă și măr cu tabasco, burger cu cartofi ș isos chipotle, pui fajitas cu sos salsa și guacamole, ribeye cu cartof dulce și porumb, iată doar o parte din rețetele pregătite de concurenții intrați la duel, în ediția 42 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Cătălin Scărlătescu s-a răzbunat! Ce amuletă a anunțat pentru concurenți

La un moment dat, rețeta de tacos degustată l-a făcut pe Florin Dumitrescu să creadă că cineva a vrut să-l copieze pe Ștefan Borleanu, care a făcut senzație în trecut cu acest preparat.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Duel cu o temă complicată. Ce ingredient-vedetă trebuie să folosească dueliștii... Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x