Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Gina Pistol, vestea care i-a uimit pe chefi. Cine va juriza preparatele echipelor de la battle

Gina Pistol i-a luat prin surprindere pe chefi cu o veste uluitoare în ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022. Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au făcut ochii mari când au aflat cine va juriza preparatele echipelor de la battle-ul șapte.

Colaj cu Gina Pistol, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu pe platourile de filmare Galerie
Gina Pistol i-a luat prin surprindere pe chefi cu o veste uluitoare în ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022 | Antena 1

Ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022, a început cu o vestea neașteptată pentru telespectatori, dar și pentru cei aflați în platoul show-ului culinar. Gina Pistol a făcut un anunț care i-a uimit pe chefi.

„Astăzi ne întoarcem în timp cu gândul și cu rețetele de la acele vremuri când singuri chefi erau maeștri în arta culinară. Primii chefi bucătari ai țării făceau meniurile unor hoteluri de top ale momentului”, a spus prezentatoarea TV.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Gina Pistol a venit cu cea mai neașteptată temă de gătit. Ce provocare au primit echipele

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au făcut ochii mari când au auzit cine va călca pragul platoului de filmare în această seară. Mai mult decât atât, acestora nu le-a venit să creadă vestea neașteptată.

Preparatele echipelor au fost jurizate de marii maeștri bucătari ai României în ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022

Surprizele au fost nelipsite din ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022. Gina Pistol i-a anunțat pe concurenți că vor găti pentru cei mai legendari chefi de la noi din țară, lucru care a pus și mai multă presiune pe umerii lor.

„Vor veni cei de la care noi am învățat meserie! Doamne, Dumnezeule! De când îmi doresc ziua asta!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu vizibil entuziasmat și surprins.

Marii maeștri bucătari ai României de dinainte de Revoluție au jurizat echipele de la Chefi la cuțite în această seară! Printre ei, s-a numărat și Chef Gheorghe Vătafu, care s-a stins din viață în acest an, la 82 de ani, aceasta fiind ultima sa apariție televizată.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut degustarea. Ce au zis

„E o onoare, ne bucurăm că vom găti pentru ei. Sper să le fim pe plac, sper să fim inspirați.”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

Tot în ediția de pe 1 noiembrie 2022, Gina Pistol a venit și cu o altă veste bună. Se pare că echipele vor găti la liber un meniu retro.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Florin Dumitrescu, mesaj emoționant în mediul online, despre ediția de Chefi la cuțite în care a apărut regretatul NOSFE... Chefi la cuțite, 1 noiembrie. Chef Sorin Bontea a folosit o amuletă. Pe cine a luat în echipa lui: „Ce mi-ați făcut, fra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x