Antena Căutare

Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Gina Pistol a venit cu cea mai neașteptată temă de gătit. Ce provocare au primit echipele

Echipele au primit o veste neașteptată din partea Ginei Pistol în ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022. Concurenții au rămas uimiți atunci când prezentatoarea TV a spus tema de gătit din această seară.

Colaj cu Gina Pistol, chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și concurenții Chefi la cuțite Galerie
Echipele au primit o veste neașteptată din partea Ginei Pistol în ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022 | Antena 1

Concurenții și cei trei chefi au început battle-ul din ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022, cu noi concurenți și o ghicitoare din partea Ginei Pistol. Prezentatoarea TV i-a pus din nou în dificultate pe jurați cu jocul său de cuvinte.

Cel care a fost mai rapid și a răspuns corect ghicitorii a fost chef Florin Dumitrescu. Înainte de a afla ce a câștigat în urma victoriei sale, Gina Pistol a ținut neapărat să le dea o veste neașteptată concurenților în legătură cu tema probei din această seară.

Gina Pistol, tema de gătit care i-a luat prin surprindere pe concurenți în ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022

Echipele au avut parte de o altă surpriză în ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022. Acestea au aflat de la prezentatoarea TV că trebuie să gătească junk food, un tip de mâncare foarte căutat în ultimii ani.

Unii concurenți au părut încântați de temă, în timp ce alții au fost speriați de provocarea Ginei Pistol. Adrian Stroe, cuțitul de aur al lui chef Cătălin Scărlătescu a făcut ochii mari când a auzit ce are de pregătit.

Citește și: Cum arată soția lui Florin Dragomir, cuțitul de aur din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Cât de frumoasă este Raluca

„Eu habar n-am, n-am auzit. Șah mat direct, n-am auzit! Să sperăm că mă și descurc”, a spus Adrian Stroe.

„Ia foc platoul dacă o să câștig astăzi. Să se țină bine!”, a spus Gigi, concurentul din echipa aurului alb.

Pentru că a răspuns primul la ghicitoare Ginei Pistol, chef Florin Dumitrescu a fost pus să împărtă meniurile de junk food echipelor. Juratul a decis ca echipa lui să gătească supă cremă de legume, șnițel și gogoși.

De altfel, chef Florin Dumitrescu a ales pentru echipa lui chef Sorin Bontea meniul ce conține aripioare, salată coleslaw și brownie, iar echipa lui chef Cătălin Scărlătescu au primit provocarea de a face supă cremă de ciuperci, shaorma și clătite.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Cine a câștigat proba de gătit. Ce verdict a adus banda la al cincilea battle

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Cine sunt cei 4 noi concurenți aduși de chef Cătălin Scărlătescu. Toți au fost uimiț... Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe și-a enervat colegii de echipă. Ce a zis Mădălina Cafadaru despre ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x