Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 noiembrie. Chef Cătălin Scărlătescu, replici tăioase la adresa unei concurente. Mădălina a izbucnit în lacrimi

Rezultatul battle-ului șapte din ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022, l-a făcut pe chef Cătălin Scărlătescu să răbufnească. Juratul a pus-o la zid pe Brigitta Gheorghe cu mai multe replici tăioase. Hai să vezi care este motivul pentru care Mădălina Cafadaru a izbucnit în lacrimi, de fața cu colegii săi.

Colaj cu chef Cătălin Scărlătescu, Brigitta Gheorghe, Mădălina Cafadaru și Titus Antonescu în platoul Chefi la cuțite Galerie
Rezultatul battle-ului șapte din ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022, l-a făcut pe chef Cătălin Scărlătescu să răbufnească | Antena 1

Chef Cătălin Scărlătescu nu s-a mai putut abține și a răbufnit de față cu concurenții, după battle-ul șapte al sezonului 10 Chefi la cuțite de pe data de 1 noiembrie 2022. Juratul a fost foarte deranjat de modul în care echipa lui funcționează, lucru pe care l-a spus fără ezitare.

Mai mult decât atât, acesta a pus-o la zid pe Brigitta Gheorghe, spunându-i că nu se implică în grupul din care face parte. Replicile tăioase ale juratului au adus tăcere în rândul concurenților.

„E foarte ciudat pentru că sunt singurul din echipa asta care îmi doresc să câștig. Astăzi nu te plac deloc, muncești. (...) Brigitta, dacă nu îți place echipa asta, te rog eu frumos, Bontea și Dumitrescu abia așteaptă să te ia la ei în echipă. Nu mai sta draga mea. (...) Stai și faci act de prezență atâta tot. La proba individuală ești foarte mișto, gătești superb, după care nu te implici absolut deloc. Mi se pare că îmi destabilizezi echipa, mi se pare că nu tragi cu ei, mi se pare că-i desconsideri pe toți. Îți fac cale liberă, draga mea. De ce ai mai venit?! Trebuia să-mi spui. (...) Ți-e frică de finală, cumva? Unde e munca aia în echipă?”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu vizibil nervos și deranjat de atitudinea Brigittei Gheorghe.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe și-a enervat colegii de echipă. Ce a zis Mădălina Cafadaru despre ea

„Cred că abia aștepta să se termine cu farfuriile, a început direct! I-a luat pe Adi și pe Brigitta, mai avea puțin și îi dădea cap în cap”, a evidențiat Titus Antonescu în culise.

„Trebuia să mă focusez să nu plec acasă.”, a fost replica tinerei, după ce chef Cătălin Scărlătescu i-a spus tot ce l-a enervat.

Mădălina Cafadaru a izbucnit în lacrimi, după ce chef Cătălin Scărlătescu i-a adresat replici acide Brigittei Gheorghe în ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022

Vorbele neașteptate ale juratului au făcut-o pe Mădălina Cafadaru să izbucnească în lacrimi de față cu toată lumea. Concurenta a fost afectată de reacția lui chef Cătălin Scărlătescu, după battle-ul cu numărul șapte din sezonul 10 Chefi la cuțite.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Titus Antonescu. Ce au surprins camerele

„Plângi, că e frumos să plângi. Și mie îmi vine să plâng. Mai devreme râdeați, aveți o mare lipsă de respect față de mine. Vă mulțumesc pentru două farfurii”, i-a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 1 noiembrie. Chef Sorin Bontea a folosit o amuletă. Pe cine a luat în echipa lui: „Ce mi-ați făcut, fra... Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Ce echipe au intrat la duel, după battle-ul șapte. Banda a adus un rezultat neaștepta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x