Antena Căutare

Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe și-a enervat colegii de echipă. Ce a zis Mădălina Cafadaru despre ea

Brigitta Gheorghe și-a enervat colegii de echipă în ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022. Gestul concurentei a făcut-o pe Mădălina Cafadaru să răbufnească în culisele show-ului culinar.

Colaj cu Brigitta Gheorghe și Mădălina Cafadaru la Chefi la cuțite Galerie
Brigitta Gheorghe și-a enervat colegii de echipă în ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022 | Antena 1

Battle-ul 6 din sezonului 10 Chefi la cuțite a venit cu o probă dificilă și multe momente tensionate. Concurenții au simțit la cote maxime presiunea competiției, motiv pentru care situațiile neașteptate nu au întârziat să apară.

Certurile și replicile acide au fost nelipsite din ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe a intrat din nou în atenția colegilor de echipă, enervându-i pe aceștia în timpul probei cu gestul său.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe a supărat-o pe Lina Chirilă și cele două s-au certat

De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu nu s-a mai putut abține și a răbufnit în bucătăria show-ului culinar, după ce a văzut cum lucrează concurenta în echipă: „Din punctul meu de vedere, Brigitta este o bucătăreasă foarte bună, are idei, are dorința de a face, pare foarte interesată de munca individuală (...) La proba individuală gătește într-un mare fel, dar în echipă nu livrează ce trebuie. Am impresia că Brigitta nu vrea să lucreze în echipă”.

Ce au spus Mădălina Cafadaru și chef Cătălin Scărlătescu despre Brigitte Gheoghe în ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022

Colegii de echipă s-au enervat când Brigitta Gheorghe a luat decizia de a discuta cu Tobi Ibitoye, noul concurent, în limba engleză. Mădălina Cafadaru și Lina Chirilă au fost deranjate de gestul concurentei.

„Tobi, în loc să vorbească cu noi în românește, s-a băgat într-o bulă de engleză cu Brigitta. Brigittei îi place să vorbească limba engleză”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

„I se uscase buzele cu engleza asta. Pe cine dai tu în spectacol?! Tu voiai să ne arăți fițele alea? Omul vorbește română, ea se concentra să își exprime engleza. Crede că noi suntem veniți cu pluta și nu știm engleză”, a mărturisit Mădălina Cafadaru în culisele show-ului culinar despre Brigitta Gheorghe, vizibil enervată de colega ei.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe i-a făcut pe chefi să se certe la „cuțite”. Ce a urmat în platoul emisiunii

De asemenea, concurenta a dezvăluit că nu știa faptul că Tobi stăpânește destul de bine limba română, motiv pentru care a folosit limba engleză pentru a discuta cu el.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Gina Pistol a venit cu cea mai neașteptată temă de gătit. Ce provocare au primit ech... Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Lina Chirilă, întrebare îndrăzneață pentru Brigitta Gheorghe. Ce a putut să spună co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x