Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 noiembrie. Chef Sorin Bontea a folosit o amuletă. Pe cine a luat în echipa lui: „Ce mi-ați făcut, frate...”

Chef Sorin Bontea a folosit o amuletă periculoasă în ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022. Juratul a luat un concurent din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Hai să vezi despre cine este vorba.

Colaj cu chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu în platoul Chefi la cuțite Galerie
Chef Sorin Bontea a folosit o amuletă periculoasă în ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022 | Antena 1

Chef Sorin Bontea a pus la bătaie o nouă amuletă în battle-ul șapte al sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022. Juratul își dorește foarte mult victoria de data aceasta, motiv pentru care i-a dat o „lovitură” de proporții lui chef Florin Dumitrescu.

În timp ce concurenții se aflau în cămară, chef Sorin Bontea a profitat de ocazie și a apăsat butonul roșu. Tensiunile și adrenalina și-au pus amprenta asupra juraților, dar și asupra concurenților. Toți au așteptat cu nerăbdare să vadă despre ce amuletă este vorba.

„Îmi place la nebunie cum face, trebuia să am mai multe!”, a fost replica lui chef Sorin Bontea.

„Uitați-vă la ochii lui, ură!”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.

Amuleta pe care a folosit-o juratul îi oferă posibilitatea de a împrumuta un concurent de la celelalte echipe pentru a se folosi de el în timpul unei probe. Așadar, concurentul o să revină la echipa lui după finalul timpului de gătit.

Citește și: Chefi la cuțite, din nou lider de audiență. Diseară, echipele sunt jurizate de marii bucătari ai României de dinainte de Revoluție

„Toți știam că o să urmeze ceva nasol!”, a spus Raluca Luciana Todea.

„Acum urmează partea dureroasă!”, a mai adăugat Gina Pistol.

Chef Sorin Bontea a luat un concurent din echipa lui chef Florin Dumitrescu pentru a-l ajuta la proba din battle-ul șapte al sezonului 10 Chefi la cuțite

Chef Sorin Bontea a luat decizia de a o lua pe Ștefania la el în echipă. Chef Florin Dumitrescu se aștepta la o astfel de surpriză din partea colegului său de platou: „Ștefania e cel mai greu concurent de gestionat din echipa mea!”.

„Îmi venea să plâng!”, a dezvăluit concurenta.

„Nu știu ce este în capul lui Bontea, nu știu care este strategie, dar eu nu am decât să mă bucur pentru că nu mi l-a luat pe Adrian”, a evidențiat chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Florin Dumitrescu, mesaj emoționant în mediul online, despre ediția de Chefi la cuțite în care a apărut regretatul NOSFE

„Ce mi-ați făcut, frate…”, a spus Ștefania în timp ce intra în cămara show-ului culinar, vizibil agitată și surprinsă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Gina Pistol, vestea care i-a uimit pe chefi. Cine va juriza preparatele echipelor de ... Chefi la cuțite, 1 noiembrie. Chef Cătălin Scărlătescu, replici tăioase la adresa unei concurente. Mădălina a izbucnit î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x