Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 aprilie 2023. Gina Pistol a dezvăluit ce avantaj aduce amuleta și cine face degustarea. Ce gătesc chefii

Ediția a 7-a a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 a adus pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu un nou joc de amuletă, cu o miză importantă.

Colaj cu Gina Pistol și cei trei jurați Chefi la cuțite în platoul emisiunii Galerie
Ediția a 7-a a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 a adus pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu un nou joc de amuletă, cu o miză importantă | Antena 1

Și de data aceasta, Gina Pistol i-a luat prin surprindere pe cei trei chefi atunci când a dezvăluit ce amuletă puternică a pregătit, dar și ce trebuie să gătească la această probă, cine le este rival în bucătărie și cine face degustarea, în ediția a 7-a din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite, difuzată în data de 10 aprilie 2023. Nu a durat mult și ceva neașteptat s-a întâmplat între Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Ce amuletă a anunțat Gina Pistol în ediția a 7-a a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11. Ce s-a întâmplat între Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu

De data aceasta, cel de-al patrulea chef care intră în bucătărie este Alex Bălan, finalistul sezonului 2 al emisiunii Chefi la cuțite.

Surpriza a fost mare atunci când Gina Pistol a dezvăluit ce avantaj uriaș aduce amuleta din ediția a 7-a a emisiunii, difuzată pe 10 aprilie 2023, la Antena 1.

Citește și: Concurs "Degustare la cuțite". Cum poți ajunge degustător la cel mai iubit show culinar din România, Chefi la cuțite

„Ai puterea să alegi un interval de 30 de minute din probă în care să muți concurenții celorlalte două echipe la bancurile adverse. Echipele se vor muta integral, cu excepție chefilor, care vor rămâne la bancurile lor”, a anunțat Gina Pistol, citind ce bonus aduce amuleta din această ediție.

„Este urâtă! Este o amuletă prin care concurenții pot sabota foarte ușor”, a fost de părere Florin Dumitrescu.

„Cam pierzi proba la amuleta asta, dacă e folosită pe tine. Ce sens are să mă lupt dacă Scărlătescu ia amuletele cu japca?”, a zis Sorin Bontea, care a intrat într-un schimb acid de replici cu Scărlătescu.

Citește și: 11 fani ai emisiunii Chefi la cuțite pot intra în juriul degustătorilor la unul dintre battle-uri!

Se pare că cei doi sunt „la cuțite” din cauză că chef Cătălin câștigă amuletă după amuletă.

„E o frustrare foarte mare! Muncim degeaba, și eu și Bontea avem de departe, tehnic, cele mai bune farfurii, și nu câștigăm!”, a zis Dumitrescu supărat.

Apoi, Gina Pistol a anunțat că chefii au libertatea să pregătească orice își doresc, singura condiție fiind aceea de-a avea 11 centimetri! Cel care face degustarea în ediția a 7-a a emisiunii Chefi la cuțite este Nea Marin. Apoi, cronometrul a pornit și cei patru bucătari s-au apucat rapid de gătit.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Concurs "Degustare la cuțite". Cum poți ajunge degustător la cel mai iubit show culinar din România, Chefi la ... Chefi la cuțite, 10 aprilie 2023. Alina Voinea i-a emoționat pe chefi. Prin ce dramă a trecut și ce cărți a publicat pen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x