Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 aprilie 2023. Valentin Andrieș e tânărul nevăzător care i-a uimit pe chefi. Ce i-a zis lui Cătălin Scărlătescu

Valentin Andrieș i-a impresionat pe mulți după ce a gătit o rețetă de salată de vinete, deși este nevăzător. Chefii au fost uimiți de optimismul tânărului.

Colaj cu Valentin, tânărul nevăzător, și chefii în platoul Chefi la cuțite Galerie
Valentin Andrieș i-a impresionat pe mulți după ce a gătit o rețetă de salată de vinete, deși este nevăzător | Antena 1

În ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 de la Antena 1 am putut să îl cunoaștem pe Valentin Andrieș, un tânăr care a ales să gătească pentru jurați o rețetă de salată de vinete, deși este nevăzător. Acesta a avut chiar și o replică neașteptată pentru Cătălin Scărlătescu.

Valentin Andrieș este tânărul nevăzător care i-a uimit pe jurații Chefi la cuțite sezonul 11. Ce replică i-a dat lui Cătălin Scărlătescu

Tânărul spune că este mai nou profesor de actorie și că îi place foarte mult să gătească, mai ales pentru cei dragi. Deși este nevăzător, acesta s-a descurcat de minune să gătească o rețetă de salată de vinete, preferata iubitei sale.

„Când viața îți dă lămăi bea tequilla. Toată viața am încercat să găsesc toate chestiile negre despre viață și să glumesc despre ele. Mi se pare cea mai mare dovadă că ai reușit”, a spus tânărul, cu un optimism de-a dreptul molipsitor.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 aprilie 2023. Alina Voinea i-a emoționat pe chefi. Prin ce dramă a trecut și ce cărți a publicat pentru copii

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au descoperit ce farfurie a venit la degustat.

„Doamne, ferească sfântul! Deci nu pot să cred! Ce e mă, asta?! E cu salată de vinete, mă!”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu.

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Valentin Andrieș, împreună cu a sa cățelușă special antrenată să ajute persoanele nevăzătoare.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 aprilie 2023. Cine a câștigat amuleta. Nea Marin a degustat farfuriile și a dat verdictul

„La vârsta de 7 ani mama a observat că sunt mici dificultăți cu mine, mai ales pe întuneric. M-a dus la mai multe instituții, la psiholog, la biserică, la oftalmolog. La al 21-lea oftalmolog a descoperit că am retinopatie pigmentară și s-a liniștit, după care a apucat-o panica fiindcă asta însemna că fiul ei va ajunge orb. Pe la 21-22 de ani eram în primul an de facultate și am ajuns să nu mai văd de pe hârtie”, a fost confesiunea neașteptată pe care a făcut-o tânărul, plin de energie și optimism, dar și cu un simț al umorului savuros.

„Văd maxim 10% așa că habar n-am cum arătați, dar mi-a spus lumea tot felul de păreri. Abia aștept să îmi fac și eu lumea. Despre dumneavoastră, domnule Scărlătescu, se spune că ați venit de undeva de jos de tot aici, ca să ne faceți nouă viața urâtă, nu știu exact de ce”, i-a zis Valentin Andrieș lui Cătălin Scărlătescu.

Juratul s-a ridicat și i-a adus cuțitul prieteniei, în ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. Valentin Andrieș a oferit tuturor o lecție impresionantă de optimism și umor și de cum ne putem transforma slăbiciunile în superputeri.

Citește și: Ingredientul care schimbă complet gustul salatei de vinete. Care este secretul pentru un preparat reușit

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 10 aprilie 2023. Cătălina Nicoleta Ioniță i-a emoționat pe chefi cu dezvăluirile sale. Ce copilărie a a... Chefii se luptă în această seară pentru o bombă cu mai multe amulete Show-ul culinar Chefi la cuțite, lider de audiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x