Căutare Live

Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Tema pentru al treilea duel i-a speriat din plin pe concurenți! Ce trebuie să gătească

Cel de-al treilea battle a trimis echipa verde condusă de Sorin Bontea și cea albastră a lui Florin Dumitrescu la un duel dificil, cu o temă de gătit ce i-a speriat pe concurenții de la „Chefi la cuțite”.

Echipa albastră și cea verde au intrat la duel în ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Antena 1

Echipa verde condusă de Sorin Bontea a ales să pregătească în cel de-al treilea battle o rețetă pe bază de mușchiuleț de porc cu sote de spanac, ciuperci și piure pentru a se încadra în cei 30 de lei primiți, iar Cătălin Scărlătescu, în schimb, s-a gândit să facă un fel de supă ramen cu rață și ou poșat, o mâncare care să respecte bugetul de 15 lei. Florin Dumitrescu a primit bugetul de 60 de lei și nu a renunțat la ideea de-a pregăti pentru cel de-al treilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” rețeta lui Ștefan Borlean, din ediția trecută.

Al treilea duel a adus o temă dificilă la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

De data aceasta, în ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, degustarea a fost făcută de hairstyliști, care au decis că cea mai bună farfurie a fost cea pregătită de echipa mov.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă! Ce a putut să îi facă lui Florin Dumitrescu

Astfel, echipa verde și cea albastră au intrat la duel. Înainte de-a părăsi bucătăria, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au dat sfaturi concurenților. Surpriza a fost mare atunci când toată lumea a aflat că a treia confruntare individuală aduce o temă grea chiar și pentru cei cu experiență multă în bucătărie.

concurentii echipei verzi de la chefi la cutite sezonul 9

Echipa verde a intrat la duel cu echipa albastră, la „Chefi la cuțite”

Frumoasa Irina Fodor a intrat în bucătăria „Chefi la cuțite” și a anunțat că, de data aceasta, dueliștii trebuie să pregătească rețete în care să fie evidente forme geometrice cât mai diverse. Acesta a fost momentul în care concurenții s-au dus în cămară și au încercat să caute inspirație și să aleagă o rețetă potrivită.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Sorin Bontea a fost acuzat de sabotaj! Cum l-a prins Cătălin Scărlătescu

Miza este uriașă, căci cel care primește cele mai puține puncte va fi eliminat din competiție.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Banda a adus o răsturnare de situație pentru chefi! Cine a câștigat proba... Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Rikito Watanabe și Francisco Garcia s-au certat! De la ce a pornit totul...
Ultimele știri
Top Văzute
x