Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2022. Gheorghe Turda a făcut show alături de Lorraine Ignat și Marian Baicu, finii săi

Lorraine Ignat și Marian Baicu au venit la Chefi la cuțite sezonul 10 pentru a demonstra că se pricep nu doar la cântat, ci și la gătit. Cei doi au făcut senzație alături de nașul lor, celebrul Gheorghe Turda.

colaj foto cu Gheorghe Turda, Lorraine Ignat și Marian Baicu, alaturi de chefi, la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Lorraine Ignat și Marian Baicu, finii lui Gheorghe Turda, au gătit și au făcut show la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Un moment surprinzător din ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite a fost atunci când i-am putut vedea pe Lorraine Ignat, solistă de muzică franțuzească, și pe Marian Baicu, acordeonist, alături de nașul lor, celebrul artist de muzică populară Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda a făcut show la Chefi la cuțite alături de finii săi, Loraine Ignat și Marian Baicu

Gina Pistol a fost mai mult decât surprinsă atunci când a văzut că celebrul solist de muzică populară Gheorghe Turda a venit alături de finii săi, Lorraine Ignat și Marian Baicu.

La „ideea nașului Turda” și tânjind totodată la colecția acestuia de aproximativ 1100 de cuțite, cuplul a decis să participe la Chefi la cuțite sezonul 10 cu o rețetă de borș de pleurotus.

În timp ce au gătit preparatul, cei doi au dezvăluit faptul că au un restaurant unde fac de toate, de la gătit și până la cântat muzică franțuzească.

„Este o rețetă unică, numai pentru Chefi la cuțite. Și dacă văd că dă rezultat, atunci o voi pune în meniul restaurantului nostru”, a mărturisit Lorraine Ignat.

Când borșul de pleurotus a fost gata, banda a mers, cloșurile s-au ridicat și chefii au descoperit preparatul din farfurie. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat totul atent, apoi au aflat mai multe despre cei doi artiști veniți la Chefi la cuțite sezonul 10. După ce au aflat mai multe detalii despre cei doi, cloșurile s-au ridicat și așa a ieșit la iveală verdictul. Doar Sorin Bontea a oferit un cuțit, așa că cei doi nu au primit șansa de-a merge în bootcamp. Întorși în culise, aceștia au dat cu ochii de nașul Gheorghe Turda. Fără să mai stea pe gânduri, fiindcă „ei nu rămân niciodată datori”, cei trei artiști au mers în culise și au oferit chefilor un moment muzical de excepție. Surprinși din plin, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au scos imediat telefoanele mobile și s-au apucat să filmeze, ca să păstreze acest moment special drept amintire.

Cu vocea sa inconfundabilă, Gheorghe Turda a cântat „O sole mio” alături de finii săi și momentul a fost unul de-a dreptul magic.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite ca să savurezi din plin surpriza primită de chefi.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2022. Gabriel Guillermo Buși i-a surprins pe jurați cu preparatul său. Ce verdict a primit... Chefi la cuțite, 10 octombrie 2022. Lina Chirilă i-a surprins pe jurați cu povestea ei de viață. Ce a dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x