Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 septembrie 2023. Irina Fodor pune în joc o amuletă mult râvnită. Pentru ce avantaj luptă astăzi chefii

Irina Fodor pune la bătaie o nouă amuletă în ediția cu numărul 7 din 10 septembrie de la Chefi la cuțite. Ce a pregătit șefilor este o adevărată cursă cu un avantaj pe măsură. Află în rândurile de mai jos ce rețetă au de gătit chefii și ce miză importantă țintesc în această seară.

colaj foto cu irina fodor si chefii catalin sarlatescu, sorin bontea, florin dumitrescu Galerie
Irina Fodor pune în joc o amuletă mult râvnită. | Chefi la cuțite

Ediția 7 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 10 septembrie 2023 aduce un nou joc de amuletă savuros. Începutul a fost marcat de bucurie fiind sărbătorită ziua lui chef Sorin Bontea. Cătălin Scărlătescu nu s-a abținut însă de la o remarcă: "Astăzi suntem în platou să îi facem pe plac lui Bontea".

Amuleta readuce printre noi energia exuberantă și cuceritoare a Italiei întrupată într-o personalitate eclactantă: Patrizia Paglieri.

“Și de ziua ta o să ne faci și tu un cadou nouă”, a spus chef Florin Dumitrescu. Chef Sorin Bontea răspunde râzând: “Amuletă? Să o credeți voi! Frate, frate, dar amuletele sunt pe bani!

Citește și: Cine este Valentin Florin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Ce a mărturisit despre el

Irina Fodor a anunțat ce avantaj aduce cea de-a șaptea amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 12, în ediția din 10 septembrie 2023

În arena amuletelor se gătește italienește cu un al patrulea competitor hotărât să le facă probleme Chefilor: Patrizia Paglieri.

“A venit Patrizia! Ce tare! Patrizia e zăpăcită tare, e la alt nivel!”, spune chef Sorin Bontea. “Patrizia are un vibe foarte pozitiv”, adaugă chef Florin Dumitrescu.

Irina Fodor a trecut la anunțarea degustătorului. Un moment foarte important al serii, pentru că el va decide la cine pleacă în această seară avantajul amuletei: “Ascultați-mă! Un cromozom X un cromozom Y! Este un spirit liber!”

Degustătorul de astăzi este un stand-up-er de mare succes și de mare anvergură: Cosmin Natanticu. Chef Cătălin Scărlătescu: “Când am auzit cine vine să deguste m-am blocat”.

Pentru proba de astăzi, chefii și Patrizia Paglieri trebuie să gătească paste.

Amuleta pusă în joc, în ediția 7 din Chefi la cuțite sezonul 12 aduce un avantaj uriaș: Poți da imunitate unuia dintre concurenții tăi în caz că echipa ta intră la proba individuală.

"Imunitatea asta poate fi folosită cu cap dacă ultimul battle îl pierzi, poți să trimiți pe cineva în semifinală cu ușurință", spune chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Valeriu Dumitrescu, poveste de viață desprinsă din filme. Cu cadou inedit le-a adus chefilor

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Irina Fodor a întrerupt jurizarea lui Alexandru Radu Popescu pentru a anunța miza sezonului 12

Chefi la cuțite, 10 septembrie 2023. Elena Deneș, cadou inedit pentru chef Sorin Bontea: "Te-ai răzgândit, ne-am îm... Chefi la cuțite, 10 septembrie 2023. Cine a luat amuleta. Premieră în sezonul 12 Chefi la cuțite! Cosmin Natanticu s-a p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x