Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Valeriu Dumitrescu, poveste de viață desprinsă din filme. Cu cadou inedit le-a adus chefilor

În ediția 6 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 9 septembrie 2023, jurații au aflat povestea de viață uluitoare a lui Valeriu Dumitrescu. Concurentul a dezvăluit cu ce se ocupă atunci când nu merge la job și le-a făcut un cadou inedit chefilor.

colaj valeriu dumitrescu la Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023 Galerie
În ediția 6 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 9 septembrie 2023, jurații au aflat povestea de viață uluitoare a lui Valeriu Dumitrescu. Concurentul a dezvăluit cu ce se ocupă atunci când nu merge la job și le-a făcut un cadou inedit chefilor. | Antena 1

Valeriu Dumitrescu are 49 de ani este din București și lucrează ca asistent manager. Concurentul a venit la Chefi la cuțite să îi cunoască pe jurați, dar și determinat să le ia „toate cuțitele”. De asemenea, el a impresionat și cu înfățișarea sa și a oferit o adevărată lecție de viață.

„O să vă spun o chestie: fericirea nu este o stare, este o alegere. Actualul meu maestru mi-a zis: „Băi, tu știi că ai foarte multă energie yin? Și o să ai probleme toată viața ta, o să te confunde că ești femeie? Pentru că majoritatea când mă urc în taxi zic: Bună ziua, doamnă. Știți, eu aștept un bărbat”, „Da, eu sunt bărbatul”, „Da, doamnă”, a povestit Valeriu Dumitrescu de la Chefi la cuțite sezonul 12.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 septembrie 2023. Samuel Diță a făcut dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre viața lui. Ce i-a uluit pe chefi

Valeriu Dumitrescu i-a impresionat pe jurați cu povestea lui de viață, la Chefi la cuțite, ediția 6 din 9 septembrie. Ce cadou inedit le-a adus

În ediția 6 de la Chefi la cițite sezonul 12 din 9 septembrie 2023, Vareliu Dumitrescu a mizat pe o supă de legume cu linte pentru a-i convinge pe cei trei chefi că este talentat în bucătărie. În plus, concurentul de la Chefi la cuțite sezoul 12 a dezvăluit că în timpul liber este terapeut de terapii complementare.

„Și tot în timpul liber mai fac dispozitive radionice de protecție”, a mai dezvăluit acesta, în timp ce le-a dăruit câte unul și juraților. „Protecție anti antene de telefonie, anti energii negative”.

Impresionat de înfățișarea sa, chef Cătălin Scărlătescu a întrebat și despre coada concurentului extrem de lungă. Vareliu Dumitrescu a dezvăluit că și-a lăsat părul să crească încă din 2017 și că funcționează ca o antenă.

Concurentul de la Chefi la cuțite sezonul 12 a mai mărturisit că nu i-a fost dintotdeauna ușor să își urmeze pasiunea. Deși, în prezent, soția și fiica sa îi sunt alături, părinții nu i-au împărtășit ideile, chiar dacă el îi ajuta în vindecarea anumitor probele de sănătate, folosind terapia alternativă.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 septembrie 2023. Călin Vasile Radu și Angela Radu sunt pensionarii cu o viață de film. Ce le-au gătit chefilor

„La 11 ani mi-am pierdut fratele, la aproape 17 ani mi-a pierdut o soră și nu am mai lăsat pe nimeni să se apropie pe nimeni pentru că credeam că cine mă iubește moare. Pentru asta am făcut și facultatea de Psihologie”, a mărturisit cu lacrimi în ochi.

Valeriu Dumitrescu de la Chefi la cuțite sezonul 12 nu i-a impresionat pe cei trei jurați doar cu povestea sa de viață, ci și cu preparatul său. Concurentul a obținut 2 cuțite, de la chef Florin Dumitrescu și de la Chef Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Irina Fodor a întrerupt jurizarea lui Alexandru Radu Popescu pentru a anunța miza se... Cine este Valentin Florin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Ce a mărturisit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x