Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Degustarea a fost făcută de profesori. Ce farfurie l-a făcut pe Scărlătescu să se închine

Timpul de gătit s-a scurs rapid și, după cel de-al patrulea battle, profesorii au făcut degustarea farfuriilor. Una dintre mâncăruri l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să se închine.

profesorii invitați sa jurizeze farfuriile la chefi la cutite Galerie
În ediția 33 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, degustarea a fost făcută de profesori | Antena 1

În ediția 33 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cei care au făcut degustarea și jurizarea au fost profesorii, adică niște oameni care se pricep de minune la analizat și la dat note.

Echipa albastră a decis să pregătească o ciorbă de miel cu tarhon. Sorin Bontea și echipa verde au ales să pregătească pară fiartă în vin cu șofran și cardamon, cu mousse de ciocolată. Cătălin Scărlătescu, în schimb, vrea să pregătească pentru cel de-al patrulea battle o rețetă de pui curry cu orez prăjit.

Profesorii au făcut degustarea farfuriilor din al patrulea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Banda a început să meargă, cloșurile au fost ridicate și cadrele didactice au degustat cu atenție fiecare dintre cele trei farfurii pregătite de echipa mov, echipa verde și cea albastră.

Între timp, în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit la bancul de lucru pentru a-și analiza farfuriile.

Citește și: Cum se distrează concurenții echipa lui Bontea, când nu sunt în emisiune. Imaginile sunt deja virale pe TikTok

Se pare că ciorba de miel nu a fost prea apreciată, căci Sorin Bontea a fost de părere că îi lipsește sarea. Nici celălalt jurat nu a părut impresionat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când porția sa de pui curry cu orez a fost degustată de rivali, aceștia nu au contenit cu criticile. La final, cei trei chefi au gustat și din para lui Sorin Bontea, care „nu a fost fiartă” și nici „nu a pus șofranul” în valoare, după părerea lui Florin Dumitrescu. Aspectul, în schimb, a fost lăudat din plin. Cătălin Scărlătescu a fost de-a dreptul extaziat de farfuria liderului echipei verzi și nu a ezitat să exprime acest lucru.

Ce părere au avut profesorii și ce farfurie pregătită în cel de-al patrulea battle?

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Ceartă uriașă în echipa verde! Doi concurenți au fost la un pas de bătaie... Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Ce echipă a câștigat al patrulea battle! Verdictul i-a surprins pe toți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x