Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Ceartă uriașă în echipa verde! Doi concurenți au fost la un pas de bătaie

Ceartă de zile mari în echipa verde a furculițelor, condusă de Sorin Bontea. Doi concurenți au ajuns protagoniștii unui scandal și au fost la un pas de-a se lua la bătaie.

Dorin Voiasciuc certandu-se cu francisco lopez, la chefi la cutite Galerie
Doi concurenți s-au certat și și-au aruncat cuvinte grele, în al patrulea battle de la „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 33 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au aflat că cel de-al patrulea battle îi obligă să gătească rețete folosind câte un condiment din cele trei puse în joc.

După o probă de îndemânare ce i-a uluit pe toți și după ce s-a descoperit cine este „asasina de găini”, Florin Dumitrescu a fost desemnat câștigător și el a anunțat cine și ce gătește. Pentru echipa sa a ales tarhonul, pentru echipa mov a ales aromatul curry, iar lui Sorin Bontea i-a dat șofranul, acest condiment ce este mai scump chiar și decât aurul.

Doi concurenți din echipa verde a lui Sorin Bontea s-au certat, în ediția 33 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Și surprizele nu s-au oprit aici, căci Florin Dumitrescu a făcut o mutare strategică la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Acesta a folosit o amuletă ca să o trimită pe Mirela în echipa mov și să-l ia la schimb pe Florin Revesz. Apoi, toată lumea s-a apucat de gătit, fiindcă timpul este scurt și orice minut contează, în probele din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Cum se distrează concurenții echipa lui Bontea, când nu sunt în emisiune. Imaginile sunt deja virale pe TikTok

Echipa albastră a decis să pregătească o ciorbă de miel cu tarhon. Sorin Bontea și echipa verde au ales să pregătească pară fiartă în vin cu șofran și cardamon, cu mousse de ciocolată. Cătălin Scărlătescu, în schimb, vrea să pregătească pentru cel de-al patrulea battle o rețetă de pui curry cu orez prăjit.

Dorin Voiasciuc și Francisco Garcia la „Chefi la cuțite”

Dorin Voiasciuc și Francisco Garcia s-au certat la „Chefi la cuțite”

În timp ce pregăteau diferitele elemente din rețetele alese, la bancul de lucru al echipei verzi a pornit un scandal de zile mari. Ceea ce inițial a fost un simplu schimb de replici și indicații s-a transformat imediat într-o ceartă de zile mari. Supărat că Dorin Voiasciuc face pe liderul și tot dă indicații, Francisco Garcia s-a enervat extrem de tare și nu și-a mai putut stăpâni nervii.

Spaniolul de la „Chefi la cuțite” s-a înfuriat și a fost la un pas de-a sări la bătaie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Nu mi se pare normal cum i-a spus Dorin lui Francisco, l-a deranjat și ăsta a luat-o razna”, a mărturisit Elena Matei din echipa verde, concurenta care a fost de față la schimbul acid de replici dintre cei doi bucătari.

A fost nevoie să intervină Rikito Watanabe și chiar Sorin Bontea, pentru ca acest conflict să se mai domolească.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă supremă! Ce concurent a luat din echipa lui Scărlăte... Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Degustarea a fost făcută de profesori. Ce farfurie l-a făcut pe Scărlătescu să se închine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x