Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Echipele au amuțit când au aflat proba pentru al patrulea battle. Ce trebuie să gătească

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și au anunțat care este tema de gătit pentru cel de-al patrulea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Vestea nu i-a bucurat deloc pe concurenții din cele trei echipe.

irina fodor in bucataria emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9 Galerie
Irina Fodor a anunțat o temă surprinzătoare pentru cel de-al patrulea battle de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9 | Antena 1

Până acum, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trecut prin trei battle-uri dificile, care s-au sfârșit cu eliminări surprinzătoare, la „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Liderul echipei mov a câștigat toate confruntările de până acum și se simte invincibil, fiind gata că descopere care este tema de gătit pentru cea de-a patru confruntare, chiar dacă a pierdut un concurent. Cel mai ghinionist pare să fie Florin Dumitrescu, fiindcă juratul a pierdut doi membri din echipa sa.

Ce temă de gătit aduce al patrulea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Reveniți în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 9, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au așteptat cu multă nerăbdare să afle ce temă de gătit le-a pregătit Irina Fodor, frumoasa prezentatoare.

Citește și: Cum se distrează concurenții echipa lui Bontea, când nu sunt în emisiune. Imaginile sunt deja virale pe TikTok

Ușile s-au deschis și aceasta și-a făcut apariția cu un zâmbet larg, dar îmbrăcată cu o ținută extrem de serioasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ținuta inedită a acesteia a stârnit discuții între Sorin Bontea, bun prieten cu Răzvan Fodor, și Cătălin Scărlătescu, dar apoi toată atenția s-a concentrat asupra temei pentru al patrulea battle.

sorin bontea și patru concurenti din echipa verde in bucataria chefi la cutite

Echipa verde a lui Sorin Bontea, la „Chefi la cuțite”, pregătită de un nou battle

Misiunea a devenit și mai complicată atunci când concurenții din cele trei echipe au aflat faptul că cei care vor juriza sunt de meserie profesori. Unii au presupus că gustul autentic al rețetelor tradiționale românești vor fi apreciate, în timp ce alții au explicat că profesorii ar putea la fel de bine să aprecieze și o mâncare mai ieșită din comun, surprinzătoare și cu arome surprinzătoare.

Vorbim totuși despre niște persoane obișnuite să corecteze și să dea note, așa că emoțiile sunt foarte mari atât pentru cele trei echipe, cât și pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak, în calitatea sa de coprezentator, este cel care va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise, într-o serie de episoade speciale difuzate online. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite 2021. Ce muzică face Theo Costache, concurentul eliminat din echipa lui Chef Florin Dumitrescu... Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Proba de îndemânare i-a uimit pe toți! Cine a câștigat: „Eu sunt asasina de găini”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x