Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 octombrie 2022. Paco i-a uimit pe jurați cu poveștile lui! Ce a dezvăluit Francisco Quintanar Angulo

Paco, pe numele lui adevărat Francisco Quintanar Angulo, este spaniolul care a reușit să îi surprindă din plin pe jurații emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10.

colaj foto cu Francisco Quintanar Angulo (paco) si sotia lui la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Concurentul a venit împreună cu soția lui la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

În ediția 18 a emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1 am putut să îl cunoaștem pe Paco (Francisco Quintanar Angulo), un spaniol care a decis să demonstreze chefilor că este un bucătar extrem de priceput. Concurentul a reușit să îi surprindă din plin pe jurați.

Paco (Francisco Quintanar Angulo) i-a uimit pe jurații emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Concurentul nu a venit singur, ci alături de partenera lui de viață. Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, acesta a ales să pregătească o rețetă de Milhojas de bacalao. În timp ce pregătea totul, acesta a explicat faptul că nu a urmat vreo școală de bucătari, ci că a învățat totul singur. Viața i-a purtat pe cei doi prin multe locuri, apoi i-a adus în România. Acum, bucătarul Paco (Francisco Quintanar Angulo) a decis să vină la Chefi la cuțite sezonul 10 ca să își demonstreze priceperea în materie de gătit.

Citește și: Super ED de la Șatra BENZ a făcut senzație! Ce propunere i-au făcut chefii

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost uimiți de ceea ce au descoperit în farfurie.

„Ce e asta?! De unde e rețeta asta, că nu am văzut-o în viața mea!”, a exclamat Florin Dumitrescu, „enervat” de ceea ce a putut concurentul să pună în farfurie.

„Cred că e o greșeală, de fapt”, a zis acesta, surprins de faptul că și în sezonul 10 mai există rețete care ridică semne de întrebare.

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-au făcut apariția Dana și Paco (Francisco Quintanar Angulo). Cei doi au dezvăluit faptul că sunt căsătoriți de 20 de ani și că au lucrat în Spania. Pandemia i-a prins în România, așa că „au rămas în pauză doi ani” la noi.

„Ne-am cunoscut la restaurant, eu găteam acolo și ea venise să lucreze la spălat vase. Ea e economistă. Când a venit m-am dus la ea, știam că e pentru mine. Tot timpul insistam la ea să termine și să stăm la povești”, a povestit el.

Cei doi au ajuns să lucreze împreună inclusiv într-o bază militară din Irak, acolo unde au gătit pentru 1.500 de persoane. Cei doi au stat cinci luni acolo, au avut experiențe cu bombe și alte situații neplăcute, au fost și militari morți, dar se pare că dragostea lor „pe vreme de război” a fost atât de puternică încât cei doi nu au conștientizat ce se întâmpla în jur.

„Relația noastră s-a consolidat în Irak”, au concluzionat cei doi, care au spus că abia mai târziu și-au dat seama prin ce pericole au trecut atunci.

Fascinați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au ascultat povestea de viață și apoi i-au dat verdictul: cu două cuțite, concurentul a primis șansa de-a merge în bootcampul Chefi la cuțite sezonul 10.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 11 octombrie 2022. Lucian Ioan a gătit pentru Regina Marii Britanii. Ce le-a povestit chefilor... Chefi la cuțite, 11 octombrie 2022. Raisa Minca și mama ei, Carmen Chivea, au adus chefilor un cadou neașteptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x