Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 octombrie 2022. Super ED de la Șatra BENZ a făcut senzație! Ce propunere i-au făcut chefii

Super ED de la Șatra BENZ a venit la Chefi la cuțite sezonul 10 cu un preparat surprinzător. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au făcut o propunere de nerefuzat.

colaj foto cu super ed de la satra benz la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Super ED de la Șatra BENZ a făcut senzație la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1 | Antena 1

În ediția 18 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, unul dintre cei mai surprinzători invitați a fost chiar Super ED de la Șatra BENZ. Artistul, pe numele său adevărat Cătălin Guță, i-a surprins pe chefii și chiar a primit o propunere neașteptată din partea lor.

Super ED de la Șatra BENZ a făcut senzație la Chefi la cuțite sezonul 10. Ce propunere i-au făcut jurații

Îndrăgitul artist a decis să pregătească o rețetă de Acaraje cu salsa cubana, o mâncare de tip street food. În timp ce gătea totul, artistul a dezvăluit faptul că pasiunea lui pentru muzică a început în copilărie, atunci când obișnuia să cânte prin casă. S-a apucat mai serios de cântat la 13 ani și prin intermediul muzicii rock, de care era pasionat la momentul respectiv, a descoperit și muzica hip-hop. S-a decis să facă muzică, dar nu a avut succesul dorit. Acesta a venit în 2015, atunci când a luat naștere trupa Șatra BENZ.

Citește și: Ce a dezvăluit Nosfe de la Șatra BENZ la Chefi la cuțite

„Am vorbit cu Keed despre experiența lui aici, însă nu asta m-a motivat să vin aici. Am venit la Chefi la cuțite ca s-o fac și pe asta! Nu mă pricep să gătesc, dar poate învăț. Am avut un mic business, am avut un food truck de cartofi prăjiți, dar cartofii prăjiți nu se gătesc, se prăjesc”, a dezvăluit Super ED de la Șatra BENZ, în timp ce gătea.

Când mâncarea a fost gata, aceasta a fost trimisă la degustare. Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și chefii au descoperit preparatul din farfurie. L-au gustat cu mult interes, apoi au votat și au vrut să vadă cine se află în spatele ușilor. Nu mică le-a fost surpriza atunci când și-a făcut apariția în platou Super ED de la Șatra BENZ.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 octombrie 2022. Lucian Ioan a gătit pentru Regina Marii Britanii. Ce le-a povestit chefilor

„Sunt fan 2 piese. Sunteți foarte mișto și am zis-o mereu. Aveți un proiect foarte tare. Keed a gătit super bine, Nosfe a gătit super bine și tu, poate se supără ceilalți, dar ești cel mai inventiv și mai curajos dintre ei. Ai o nebunie...Cel puțin în farfurie se simte! Mi se pare că voi începeți să ne surprindeți din ce în ce mai tare!”, a zis Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite, sezonul 10.

Nu mică a fost surpriza lui Super ED de la Șatra BENZ atunci când a văzut că a primit două cuțite. Cătălin Scărlătescu a vrut să îi ofere cuțitul de aur atunci când a venit o propunere neașteptată:

„Auzi, vrei să iei cuțitul auriu sau vrei să îl iei pe cel negru, ca să și participi?”, a zis Florin Dumitrescu.

Fără să steape gânduri, Supr Ed de la Șatra BENZ a acceptat propunerea și, din invitat special, a devenit concurent la Chefi la cuțite sezonul 10.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 11 octombrie 2022. Laurențiu Vasilachi a fost asaltat de întrebările chefilor. Ce i-au făcut jurații... Chefi la cuțite, 11 octombrie 2022. Valentina Popescu a fost „păcălită” de jurați. Ce i-au făcut concurentei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x