Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Amalia Mihart (Esa) a fost eliminată. La ce gest uluitor a apelat chef Cătălin Scărlătescu

Amalia Mihart (Esa) a fost eliminată din competiția sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 12 iunie 2023. Concurenta a avut cel mai mic punctaj din ediția 34 a show-ului culinar, motiv pentru care a fost nevoită să plece acasă. Iată cum a reacționat chef Cătălin Scărlătescu.

colaj foto cu gina pistol si chefii si poza cu concurentii intrati la duel in editia 34 a emisiunii Chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Amalia Mihart (Esa) a fost eliminată în ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Deși a fost un „război” al amuletelor în ediția 34 din sezonul 11 Chefi la cuțite, toate cele trei echipe au intrat la duel. Pentru că a existat o egalitate între echipa roșie și echipa gri, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au trimis doar jumătate din concurenții la proba individuală.

Show-ul culinar se apropie de final, iar temele competiției devin din ce în ce mai dificile. Așadar, vor rămâne în joc doar cei care pot face față provocărilor culinare. De data aceasta, concurenții au fost luați prin surprindere de apriga roată.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Constantin Onuț a făcut o dezvăluire neașteptată despre Stelian Nistor. Concurentul l-a „atacat”

Cei intrați la duel au primit sarcina de a face un preparate cu ingredientele trase la roată. Tensiunile, presiunea și adrenalina s-au simțit imediat în bucătăria sezonului 11 Chefi la cuțite. Membrii echipelor au făcut tot ce au putut pentru a rămâne în concurs, însă Gina Pistol a anunțat o eliminare complet neașteptată.

Amalia Mihart (Esa) a fost eliminată din sezonul 11 Chefi la cuțite în ediția de pe 12 iunie 2023

Emoțiile au făcut ca în platoul show-ului culinar să se aștearnă liniștea. Așteptarea a devenit tot mai cruntă pentru concurenții din fața Ginei Pistol și a chefilor. Toți își doreau să își audă numele pentru a intra în bucătărie, însă prezentatoarea TV a venit cu o „lovitură” grea pentru chef Cătălin Scărlătescu.

Constantin Onuț a fost singurul care a obținut 15 puncte, în timp ce Nina Hariton și Paul Tudosescu au rămas în competiție cu 14 puncte. Laurențiu Neamțu și George Popescu au intrat în bucătărie cu 12 puncte, iar Mihaela Zahariea cu 10 puncte.

Ștefan Nistor a reușit să se salveze cu 8 puncte. Amalia Mihart (Esa) a luat 6 puncte, cel mai mic punctaj din ediția 34 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 12 iunie 2023. Așadar, concurenta a fost eliminată din concurs.

Citește și: Prima apariție televizată a lui Stelian Nistor, după eliminarea din sezonul 11 Chefi la cuțite. Ce dezvăluiri tulburătoare a făcut

Înainte de a se afla cine pleacă acasă, chef Cătălin Scărlătescu a apelat la un gest neașteptat. Juratul i-a îmbrățișat pe cei doi concurenți, crezând că vor fi eliminați amândoi.

„Mi-a trecut glonțul pe la ureche. E nașpa! Eu nu am venit în concursul ăsta ca să iau note de 8”, a spus Ștefan Nistor.

„Credeți-mă că mi s-au umezit ochii de durere. Nu trebuia să plece astăzi oamenii mei”, a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu.

Plecarea Amaliei Mihart (Esa) a adus lacrimi în echipa neagră. Anica și-a stăpânit cu greu lacrimile.

„Sper să nu-l fi dezamăgit nici măcar o secundă. Sper ca întreaga echipă neagră să intre în semifinală. Nu îmi doream să folosească amuleta astăzi pentru mine”, a adăugat Amalia Mihart (Esa).

„Sună așa dur!”, a spus Anica.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Ce a pus-o Sorin Bontea pe Nina Hariton să facă, după ce a dat o nouă amuletă. Au ieșit ... Amalia, eliminată din competiția Chefi la cuțite, într-o ediție lider de piață. Diseară, echipele reproduc preparate fin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x