Antena Căutare

Prima apariție televizată a lui Stelian Nistor, după eliminarea din sezonul 11 Chefi la cuțite. Ce dezvăluiri tulburătoare a făcut

Stelian Nistor, fostul concurent din echipa lui chef Florin Dumitrescu, a avut parte de prima apariție televizată după ce a fost eliminat din sezonul 11 Chefi la cuțite. Acesta a făcut dezvăluiri tulburătoare despre viața lui în fața camerelor de filmat.

Colaj cu Stelian Nistor în trei ipostaze la Chefi la cuțite Galerie
Stelian Nistor, fostul concurent din echipa lui chef Florin Dumitrescu, a avut parte de prima apariție televizată după ce a fost eliminat din sezonul 11 Chefi la cuțite | Antena 1

Stelian Nistor a părăsit competiția show-ului culinar în ediția 33 de pe 7 iunie 2023. Concurentul care a fost adus în bucătăria sezonului 11 Chefi la cuțite de către o amuletă periculoasă pe care a folosit-o chef Florin Dumitrescu, a plecat din emisiune încrezător în forțele sale, dar și foarte trist.

Eliminarea lui a adus un gol în echipa gri, dar a generat și o mulțime de reacții din partea colegilor săi. Astfel, cuvintele frumoase și regretele nu au întârziat să apară în bucătăria Chefi la cuțite.

Citește și: Ce mesaj a transmis Stelian Nistor, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Ce a dezvăluit

La scurt timp de la plecarea din show-ului culinar, Stelian Nistor și-a făcut apariția în platoul de la Xtra Night Show. Acesta a discutat despre preparatul inedit cu care a venit în preselecții, dar și despre cea mai mare dramă a lui.

Ce dezvăluiri sfâșietoare a făcut Stelian Nistor la prima apariție televizată, după eliminarea din sezonul 11 Chefi la cuțite

În cadrul emisiunii de la Antena Stars, Stelian Nistor a explicat pas cu pas momentele grele prin care a trecut. Se pare că acesta a avut un accident foarte grav, iar la câteva luni de la incident tatăl său s-a stins din viață.

Dezvăluirile tulburătoare au luat-o prin surprindere pe Paula Chirilă, care i-a ascultat povestea de viață cu mare atenție.

„Am avut un accident înainte cu câteva luni să moară taică-miu. A intrat cineva frontal în mine în zona în care locuiesc. Eram cu mașina. A murit pe loc. A fost foarte greu, m-am recuperat în 2 - 3 ani. Un an am fost imobilizat la pat. Și acum am tijă în picior, am 5 operații la picior. Am fost în comă profundă, am fost lovit la cap, am avut și comoție. Nu îmi aduc aminte 3 luni. Eram sigur că visez și că trebuie să mă trezesc. Din comă nu mai țin minte nimic. Prima fază pe care mi-o amintesc este atunci când am rupt șorțul la o asistentă”, a confirmat el.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Florin Dumitrescu s-a enervat pe Stelian Nistor și a avut o reacție dură. Ce i-a zis

Întrebat despre în ce echipă și-ar fi dorit să ajungă dacă nu îl lua chef Florin Dumitrescu, Stelian Nistor a oferit un răspuns sincer. Concurentul ar fi vrut să meargă la chef Sorin Bontea pentru că este o fire calmă.

De asemenea, acesta nu a ezitat să discute despre concurentul care i-a pus „bețe în roate” în competiție. Constantin Onuț este cel care i-a oferit un ingredient la duel ce l-a eliminat.

„El mi-a dat tonul și m-a trimis acasă”, a zis Stelian Nistor.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Keed de la „Chefi la cuțite” și iubita lui s-au despărțit. Cum au dat vestea neașteptată, dar și de ce au decis să se se... Ava, fiica cea mare a lui chef Florin Dumitrescu, a împlinit zece ani. Mesajul plin de emoție scris de juratul „Chefi la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x