Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Chef Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă și a „furat” un concurent. Despre cine este vorba

Chef Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă și a „furat” un concurent din echipa roșie în ediția 34 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 12 iunie 2023. Haosul s-a dezlănțuit în platou după ce a folosit avantajul puternic.

colaj foto cu catalin scarlatescu in diferite ipostaze la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă ca să „împrumute” un concurent, în ediția 34 a emisiuinii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Chef Cătălin Scărlătescu a făcut o mișcare complet neașteptată în ediția 34 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 12 iunie 2023. Deși are puține amulete câștigate, juratul și-a folosit un avantaj puternic în battle-ul 13.

Echipele au primit o adevărată provocare de la roată de data aceasta. În timp ce concurenții și chefii discutau despre ce vor pune pe farfuriile degustătorilor, chef Cătălin Scărlătescu a luat o decizie radicală.

Așadar, haosul s-a resimțit pe platoul de filmare când juratul a apăsat butonul roșu. Râsetele și replicile savuroase au fost nelipsite din echipa neagră.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă. Ce a pățit Luna Morgaciova, în timp ce era legată de Stelian

De data aceasta, chef Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă ce îi permite să ia un concurent din echipele rivale pentru a găti pe parcursul probei. Acesta va reveni la echipa lui la finalul probei de gătit.

Chef Cătălin Scărlătescu a luat un concurent din echipa roșie în ediția 34 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 12 iunie 2023

Chef Sorin Bontea a primit o „lovitură” de grație din partea colegului său de platou. Chef Cătălin Scărlătescu i-a oferit o bomboană înainte să-l ia din echipa roșie pe Constantin Onuț.

„Să nu te superi pe mine! Am venit să vi-l iau pe distinsul și incredibilul purtător de pensetă. Nu l-am avut niciodată în echipa și mi-am dorit să-l am și eu o dată.”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

„E nasol! Mai am doar 4 și e destul de grea proba”, a fost reacția lui chef Sorin Bontea.

Nici replicile concurenților din echipa neagră nu au întârziat să apară: „E foarte ciudat să-l văd printre noi”.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă periculoasă. Ce probă au primit concurenții la battle

De asemenea, Constantin Onuț a dezvăluit că va respecta cu strictețe toate cerințele juratului deoarece nu își dorește să saboteze pe nimeni: „Nu mă voi abate de la drum. Omul a avut încredere să mă aducă în echipa lui și nu vreau să fiu eu ăla care sabotează”.

„Nu e așa drăgălășenie, e cârcotaș! Am eu ac de cojocul lui. (...) Eu o să stau cu ochii pe el”, a mai adăugat cuțitul de aur din echipa neagră.

„Fac bun, promit!”, i-a zis Constantin Onuț lui chef Cătălin Scărlătescu.

Printre cei care au fost încântați de venirea concurentului în echipa neagră se numără și Amalia Mihart (Esa): „Poate ne aduce și nouă punctaj maxim în această seară. Mereu am spus că mi-ar plăcerea să-l salveze chef dacă era eliminat”.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Un musafir nepoftit a intrat în platou, înainte ca Gina Pistol să anunțe proba. Ce s-a î... Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au dezlănțuit „războiul” amuletelor. Ce avantaje au fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x