Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Sorin Bontea a folosit o amuletă puternică. Ce s-a întâmplat când a apăsat butonul roșu

Sorin Bontea a apăsat butonul roșu prin care a anunțat faptul că folosește o amuletă, însă ceva complet neașteptat s-a întâmplat în platoul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1.

Colaj cu Sorin Bontea apăsând butonul roșu la Chefi la cuțite în timp ce Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu îl privesc Galerie
Sorin Bontea a apăsat butonul roșu prin care a anunțat faptul că folosește o amuletă, însă ceva complet neașteptat s-a întâmplat în platoul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1. | Antena 1

În ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 6 iunie 2023, Sorin Bontea a apăsat butonul roșu prin care a anunțat că are de gând să folosească o amuletă, însă liderul echipei roșii a avut parte de un moment complet neașteptat.

Sorin Bontea a folosit o amuletă puternică în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 6 iunie 2023, la Antena 1

De data aceasta, cel de-al 11-lea battle a provocat echipele să gătească pentru un juriu format din pictori. Fiindcă s-a descurcat cel mai bine la locul propus de Gina Pistol, Cătălin Scărlătescu a fost cel care a decis ce paletă de culori revine fiecărei echipe, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Astfel, echipa neagră a ales alb, galben și portocaliu, echipa gri a primit paleta cu trei nuanțe de mov, iar echipa roșie a primit paleta cu nuanțe de verde. După ce s-au împărțit sarcinile, cronometrul a pornit și fiecare s-a apucat de treabă, căci orice minut este important atunci când îți dorești o victorie.

Citește și: Florin Dumitrescu s-a enervat pe Stelian Nistor și a avut o reacție dură. Ce i-a zis

Toată lumea s-a apucat rapid de treabă, sperând că va obține o victorie după degustare. Pe la jumătatea probei, Sorin Bontea a apăsat butonul roșu de amuletă, însă acesta s-a spart, spre marea surpriză a tuturor.

„Mai erau 34 de minute și am zis ok, mai am o amuletă. Am dat atât de tare în ăla încât am spart și butonul. S-a spart! S-a făcut pilaf și nici nu mai suna, că l-am spart”, a zis el la testimoniale.

„M-a speriat cel mai mult faptul că a spart butonul de amuletă și că nu a funcționat. Asta înseamnă că nu o să-i aducă prea mult avantaj”, a mărturisit Florin Dumitrescu.

Citește și: Florin Dumitrescu a lansat piesa Chefi la Cuțite (Zât Zât) cu HVNDS: „Intru în battle cu brigada”. Cum sună vocea chef-ului

„Echipele adverse vor găti cu o singură mână timp de 30 minute din timpul unei probe. Tu alegi când se activează cele 30 de minute. Acum se activează. Vă mai rămân 4 minute jumate la final”, a fost vestea data de Sorin Bontea.

„Din punctul meu de vedere este o amuletă grea, o amuletă care încurcă o echipă, dar faptul că ne-a lăsat patru minute la final contează mult”, a fost de părere Florin Dumitrescu.

Tensiunile au fost mari, mai ales după ce au ajuns să gătească cu mâna la spate. Spre finalul probei, atunci când se montau farfuriile, au ieșit scântei între Constantin Onuț și Laurențiu Neamțu.

Cuțitul de aur l-a sfătuit pe colegul său cum să pună piureul, însă acesta s-a enervat și a răbufnit.

„M-a enervat puțin. Puțin, nu foarte mult”, a zis ulterior Constantin, la Chefi la cuțite sezonul 11.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Florin Dumitrescu s-a enervat pe Stelian Nistor și a avut o reacție dură. Ce i-a zis... Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Cine a câștigat al 11-lea battle. Ce s-a întâmplat, chiar înainte de duel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x