Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au dezlănțuit „războiul” amuletelor. Ce avantaje au folosit

Chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au dezlănțuit „războiul” amuletelor în ediția 34 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 12 iunie 2023. Un jurat a folosit un triplu avantaj pentru a câștiga battle-ul.

colaj foto cu sorin bontea, florin dumitrescu si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au pus la bătaie două amulete puternice, în ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Chef Cătălin Scărlătescu a fost primul care a luat cu asalt bucătăria sezonului 11 Chefi la cuțite cu o amuletă uluitoare. Juratul l-a luat pe Constantin Onuț din echipa roșie pentru a găti alături de concurenții săi la acest battle.

Chef Sorin Bontea nu s-a lăsat mai prejos. Supărat de gestul colegului său, acesta a dezlănțuit „războiul” amuletelor. Pentru că își dorește să intre în semifinală cu un număr mare de concurenți, juratul s-a folosit de un triplu avantaj.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 iunie 2023. George Borșaru a fost eliminat. Radu Iustin Câmpeanu a cerut să iasă din competiție

Așadar, echipa roșie va putea găti alături de liderul lor la probă. În plus, chef Sorin Bontea mai poate gusta din preparate sau monta pe farfurie.

„Cred că o să îi distrugem!”, s-a auzit în platoul show-ului culinar.

Chef Florin Dumitrescu a pus la „bătaie” o amuletă, după ce chef Sorin Bontea a luat pe toată lumea prin surprindere cu un triplu avantaj în ediția 34 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 12 iunie 2023

Chef Florin Dumitrescu nu s-a putut abține și a pus la „bătaie” o amuletă, după ce chef Sorin Bontea și-a folosit triplul avantaj.

„În momentul în care a citit mi-a picat și mie fisa”, a zis liderul echipei gri.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 iunie 2023. Stelian Nistor a cântat și a făcut show. Gina Pistol a anunțat ce probă a pregătit

Pentru că are un avantaj asemănător cu cel al colegului său, chef Florin Dumitrescu a hotărât să se folosească de o parte din el. Astfel, juratul i-a spus Ginei Pistol că vrea doar să guste la acest battle din preparatele echipei.

Ce a făcut Constantin Onuț în echipa adversă, după ce chef Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă pentru el în ediția 34 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 12 iunie 2023

Constantin Onuț a pășit în echipa neagră cu o strategie care a fost pusă la punct de membrii echipei sale. Concurentul nu și-a dorit să-l saboteze pe chef Cătălin Scărlătescu, dar și-a propus să nu-l ajute foarte mult.

Ștefan Nistor și Anica au observat imediat că noul lor coleg din acest battle nu se mișcă rapid, așa cum se întâmpla de fiecare dată.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Chef Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă și a „furat” un concurent. Despre cine este... Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Verdictul uluitor pe care l-a adus banda. De ce l-a îmbrățișat Sorin Bontea pe Matthew E...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x