Antena Căutare

Chefi la cuțite, 31 mai 2023. Chef Florin Dumitrescu, amuletă care l-a adus pe Constantin Onuț în echipa lui. Pe cine a schimbat

Chef Florin Dumitrescu a folosit o amuletă în ediția 30 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 31 mai 2023 și l-a adus pe Constantin Onuț de la chef Sorin Bontea în echipa lui. Toată lumea a fost surprinză de alegerea juratului. Iată pe cine a înlocuit.

colaj foto cu florin dumitrescu, sorin bontea si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Florin Dumitrescu a folosit o amuletă ca să facă schimb de concurenți în ediția 30 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1 | Antena 1

Lovitură grea pe chef Sorin Bontea în ediția 30 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 31 mai 2023. Chef Florin Dumitrescu și-a folosit amuleta și a făcut schimb de concurenți, iar momentul l-a luat prin surprindere pe chef Cătălin Scărlătescu.

După ce a câștigat ghicitoarea, juratul echipei gri a apăsat butonul roșu. Liniștea s-a lăsat în platoul când butonul roșu a fost apăsat. Deși sperau să dea un avantaj „ușor”, chefii au rămas cu gurile căscate la aflarea veștii.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2023. Mihaela Zahariea s-a înfuriat când a auzit ce îi cere Stelian Nistor. Ce s-a întâmplat la duel

Încă de la formarea echipelor, chef Florin Dumitrescu a mărturisit că și-ar dori să-l aibă în grupul său pe George Popescu de la chef Cătălin Scărlătescu. Așadar, tensiunile au fost resimțite la cote maxime în echipa neagră.

De asemenea, și chef Sorin Bontea se aștepta ca juratul să îl ia înapoi pe Florin Borșaru, după ce îl pierduse cu zi în urmă.

Chef Florin Dumitrescu a folosit o amuletă și l-a luat pe Constantin Onuț la schimbul Lunei Morgaciova în ediția 30 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 31 mai 2023

Chef Florin Dumitrescu s-a întors la bancul de lucru al echipei sale pentru a explicat că îl va lua în echipa lui pe Constantin Onuț, iar Luna Morgaciova o să meargă la chef Sorin Bontea.

„Am descoperit aseară, cu stupoare, că există o chimie nemaivăzută și nemaiîntâlnită între doi concurenți. Este un concurent pe care mi-l doresc foarte mult de la prima zi de audiții. El este Costică! (...) Facem un serial foarte frumos cu Stelică și Costică.”, a spus juratul.

„Mamă, a rupt echipa roșie!”, a spus Ștefan din echipa neagră.

Chef Sorin Bontea a fost luat prin surprindere de chef Florin Dumitrescu: „Nu mă așteptam la asta. Așa vagabond? Nu m-am așteptat, am rămas blocat”.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2023. Cine a câștigat battle-ul opt. Ce verdict neașteptat a adus banda: „Era ceva incredibil!”

„L-a ars pe chef Bontea, l-a ars puternic!”, a mai adăugat George Popescu după ce a răsuflat ușurat că nu pleacă în echipa gri.

„Deci este o nouă combinație letală de bucătari. O să mai auziți de băieții ăștia doi și de echipa asta fantastică”, a fost replica lui chef Cătălin Scărlătescu.

„Au câștigat un om mișto!”, a zis George Borșaru.

Luna Morgaciova și-a stăpânit cu greu emoțiile: „Nu mă bucur că sunt aici!”.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Florin Borșaru, mesaj surprinzător după ce a fost salvat de la eliminare de Sorin Bontea. Ce a transmis... Chefi la cuțite, 31 mai 2023. Chef Sorin Bontea a folosit o amuletă de „coșmar”. Haosul a cuprins rapid bucătăria. Ce a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x