Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Ioana Crișan e campioană absolută la fitness! Momente savuroase la jurizare

Ioana Crișan este din Cluj, este campioană la fitness și a decis să vină în ediția 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că se pricepe la fel de bine și la gătit!

Ioana Crișan e campioană absolută la bikini fitness

Antena 1

Toată lumea știe că, pentru a ajunge să ai corpul dorit sau pentru a face performanțe în materie de fitness și sport, este nevoie nu doar de antrenamente regulate, ci și de o dietă bazată pe rețete cât mai sănătoase.

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Ioana Crișan a decis să pregătească o super rețetă de cheesecake cu cocos și zmeură.

Ioana Crișan, campioană absolută la fitness, i-a uimit pe jurați cu dezvăluirile sale la emisiunii „Chefi la cuțite”

În timp ce a făcut preparatul, frumoasa brunetă a dezvăluit faptul că vrea să demonstreze, prin participarea sa în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, faptul că dacă avem o dietă sănătoasă, putem consuma desert și să arătăm și bine!

Pentru ca prezentarea să fie una cu totul și cu totul deosebită, Ioana Crișan (campioană absolută la bikini fitness) a ales să facă cheesecake-ul cu zmeură și cocos în cupele pe care le-a câștigat, în cadrul diferitelor competiții la care a participat.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Radu Micu i-a impresionat pe chefi cu o rețetă din 1841! Ce a făcut Mihai Bendeac în platou

Așa cum era de așteptat, surpriza a fost uriașă atunci când Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ridicat cloșurile și au descoperit micile cupe umplute cu desert. Cei trei s-au amuzat copios, tachinându-se între ei pe seama siluetei!

Ioana Crișan gatind in bucataria chefi la cutite

Ioana Crișan e campioană absolută la fitness

După ce au terminat de degustat desertul, jurații „Chefi la cuțite” au dorit s-o cunoască pe concurentă.

„Sunt cupele câștigate de mine în ultimii cinci ani, de când practic fitnessul la nivel de performanță. Am în jur de 40 de cupe și premii acasă. Am terminat facultatea de medicină și lucrez ca reprezentant medical pe partea de analize de laborator, la un laborator. Este o pasiune partea cu fitnessul. În urmă cu 5 ani, din dorința de-a scăpa de celulită, m-am apucat să mă duc la sală”, a dezvăluit concurenta.

Așa a început drumul său către o carieră de sportiv cu premii naționale și chiar internaționale la competiții de top.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 21, oferită de Amalia Stanciu! Sorin Bontea a părăsit platoul nervos

„Zilnic fac două antrenamente. Unul îl fac dimineața, apoi merg la job și mai fac un antrenament seara. Pot să spun că îmi gătesc singură, nu este cea mai gustoasă mâncare, dar e sănătoasă”, a fost mărturisirea sinceră făcută de concurentă, care i-a amuzat din plin pe jurați.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri