Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Probă dificilă în duelul 17. Ce trebuie să gătească bucătarii pentru a scăpa de dubla eliminare

În ediția 46 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții intrați la duel au primit o temă de gătit dificială, ce i-a luat prin surprindere. Totuși, toți doresc să scape de dubla eliminare.

sorin bontea si concurentii din echipa verde de la chefi la cutite, sezonul 9,alaturi de catalin scarlatescu Galerie
Echipa verde și cu cea albastră au intrat la duel, înainte de semifinala „Chefi la cuțite” | Antena 1

Surpriză de zile mari în ediția 46 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1. De data aceasta, ultimul duel decide nu doar ce concurenți prind un loc în semifinală, ci și cine este eliminat din competiție.

Ce gătesc concurenții în ultimul duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Cu un scor amețitor de opt puncte dintr-un total de unsprezece, echipa mov a reușit să câștige ultimul battle și să ajungă cu bucătarii săi direct în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Irina Fodor și-a făcut apariția și a venit cu surprize nu doar pentru Sorin Bontea,

Citește și: Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Sorin Bontea s-a enervat la culme pe Rikito Watanabe (Riki). Ce s-a întâmplat

Fiecare chef și-a ales câte un preparat, iar concurenții au tras la sorți câte un bilețel ce le-a adus „comanda”, căci pe fiecare hârtie stătea scris numele juraților. Miza acestui duel este mare, căci mai sunt disponibile șase locuri în finala „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

„O să vă dau meniurile ca să vedeți despre ce este vorba”, a anunțat Irina Fodor, în timp ce a împărțit tuturor câte un exemplar.

Apoi, dueliștii au descoperit ce trebuie să gătească pentru a demonstra că merită să meargă mai departe.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Dublă eliminare. Sorin Bontea a pierdut doi concurenți. Cine sunt semifinaliștii

Sorin Bontea a comandat mușchi de vită la grătar cu ciuperci și cartofi zdrobiți cu aromă de trufe și rețeta a picat la Keed, Cătălin Amarandei și Florin Revesz. Florin Dumitrescu a ales file de lup de mare cu risotto primavera, comandă ce a ajuns la Victorina Matveev și Ștefan Borleanu. Cătălin Scărlătescu a ales fileul de somon cu sos olandez, ciuperci oyster și conopidă gratinată, o rețetă ce a fost trasă la sorți de Rikito Watanabe (Riki), Elena Matei și Dorin Voiasciuc.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 46 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat pentru a ajunge în finală. După numeroase battle-uri palpitante și dueluri cu răsturnări de situație complet neașteptate, chefii se pregătesc să dea ultima bătălie culinară din acest sezon. Miza este uriașă și fiecare bucătar este gata să dea tot ce are mai bun pentru a-și demonstra priceperea în materie de gătit.

În ultimele ediții ale îndrăgitului show culinar, concurenți de toate vârstele și cu povești de viață suprinzătoare înfruntă așadar emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele „Chefi la cuțite” sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Ultima bandă a adus un verdict neașteptat. Ce echipă a câștigat și merge direct în semif... Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Ultima degustare de duel din acest sezon. Ce farfurie a impresionat din plin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x