Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Ultima bandă a adus un verdict neașteptat. Ce echipă a câștigat și merge direct în semifinală

Echipa Radio Zu a degustat farfuriile și a decis ce echipă a câștigat al 17-lea și ultimul battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Cine sunt concurenții care merg direct în semifinală?

După ultimul battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, banda de foc a adus un verdict surpriză

Antena 1

Ultimul battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a adus o adevărată provocare pentru concurenții rămași în competiție. De data aceasta, fiecare echipă a avut misiunea de-a pregăti o farfurie demnă de un signature dish pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

După degustare, echipa de la Radio Zu a votat farfuria care a impresionat din toate punctele de vedere și banda de foc a adus apoi verdictul ce a scos la iveală ce echipe la ultimul duel, dar și cine merge direct în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Ce echipă a câștigat ultimul battle și a ajuns direct în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonulm 9

Sorin Bontea a ales să facă o rețetă cu iz asiatic, pe bază de rață, în timp ce Cătălin Scărlătescu a mizat pe un mușchi de vită cu sos de trufe și mousse de ficat de gâscă, cu piure de păstârnac. Florin Dumitrescu a ales să pregătească scoici Saint Jacques cu piureuri, spume și monk fish.

De data aceasta, degustarea a fost făcută de echipa Radio Zu. Surprinzător a fost faptul că preparatul desemnat de chefi ca fiind cel mai bun dintre toate nu a fost tocmai pe placul juriului.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Sorin Bontea s-a enervat la culme pe Rikito Watanabe (Riki). Ce s-a întâmplat

Cu emoții uriașe și speranța că vor prinde un loc în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 9, concurenții au urmărit verdictul adus de banda de foc.

Sorin Bontea și echipa sa, la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea și echipa sa, la „Chefi la cuțite”

Farfurie după farfurie, scorul a ajuns să fie la un moment dat egal între echipa albastră și cea mov (fiecare având câte trei puncte).

Citește și: Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Dublă eliminare. Sorin Bontea a pierdut doi concurenți. Cine sunt semifinaliștii

La final, surpriza a fost mare atunci când Cătălin Scărlătescu a obținut opt puncte, Florin Dumitrescu a primit trei voturi și Sorin Bontea a rămas fără puncte. Astfel, verzii și cu bucătarii cu tunici albastre intră la un duel ce are drept miză un loc în semifinala sezonului 9 „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 46 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat pentru a ajunge în finală. După numeroase battle-uri palpitante și dueluri cu răsturnări de situație complet neașteptate, chefii se pregătesc să dea ultima bătălie culinară din acest sezon. Miza este uriașă și fiecare bucătar este gata să dea tot ce are mai bun pentru a-și demonstra priceperea în materie de gătit.

În ultimele ediții ale îndrăgitului show culinar, concurenți de toate vârstele și cu povești de viață suprinzătoare înfruntă așadar emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești episoadele din producția „[email protected]țite, ca să savurezi o extra porție de imagini din show-ul tău preferat.

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri