Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Ultima degustare de duel din acest sezon. Ce farfurie a impresionat din plin

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au făcut ultima degustare de duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” și au dezvăluit ce farfurie i-a impresionat din plin.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile din duelul de la „Chefi la cuțite” Galerie
Cei trei chefi au analizat și jurizat farfuriile concurenților intrați la ultimul duel din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ultimul battle din sezonul 9 al emisiunii, concurenții au primit o temă de gătit cu totul și cu totul specială. Fiecare echipă a avut misiunea de-a face un signature dish pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Echipa Radio Zu a degustat farfuriile și a decis că rețeta de rață a echipei verzi nu merită vreun punct, în timp ce farfuria cu scoici Saint Jacques cu piureuri, spume și monk fish a primit trei puncte. De departe, cea mai bună rețetă a fost cea făcută de echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu, ce a ales să facă mușchi de vită cu sos de trufe și mousse de ficat de gâscă, cu piure de păstârnac. După un duel dificil, chefii au degustat farfuriile și au acordat puncte.

Ce au descoperit chefii la ultima degustare de duel din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

De data aceasta, concurenții intrați la duel au avut emoții duble, căci ediția 46 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” vine la pachet cu o dublă eliminare. Doar șase concurenți primesc șansa de-a merge în finala îndrăgitului show culinar, acolo unde s-au calificat deja cei din echipa mov, adică Narcisa Birjaru, Alexandru Bădițoaia (cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu) și Valentina Ioniță.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Sorin Bontea s-a enervat la culme pe Rikito Watanabe (Riki). Ce s-a întâmplat

Sorin Bontea a comandat mușchi de vită la grătar cu ciuperci și cartofi zdrobiți cu aromă de trufe și rețeta a picat la Keed, Cătălin Amarandei și Florin Revesz. Florin Dumitrescu a ales file de lup de mare cu risotto primavera, comandă ce a ajuns la Victorina Matveev și Ștefan Borleanu. Cătălin Scărlătescu a ales fileul de somon cu sos olandez, ciuperci oyster și conopidă gratinată, o rețetă ce a fost trasă la sorți de Rikito Watanabe (Riki), Elena Matei și Dorin Voiasciuc.

sorin bontea, cătălin scărlătescu și florin dumitrescu

Jurații „Chefi la cuțite” la ultima degustare de duel

La finalul timpului de gătit, cei trei chefi au degustat farfuriile și au acordat puncte. Unii concurenți de la duel au avut farfurii simple, în timp ce alții au impresionat nu doar prin aspectul demn de fine dining, ci și prin combinația spectaculoasă de arome și texturi.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Dublă eliminare. Sorin Bontea a pierdut doi concurenți. Cine sunt semifinaliștii

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 46 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul și să vezi ce farfurie a impresionat cel mai mult.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat pentru a ajunge în finală. După numeroase battle-uri palpitante și dueluri cu răsturnări de situație complet neașteptate, chefii se pregătesc să dea ultima bătălie culinară din acest sezon. Miza este uriașă și fiecare bucătar este gata să dea tot ce are mai bun pentru a-și demonstra priceperea în materie de gătit.

În ultimele ediții ale îndrăgitului show culinar, concurenți de toate vârstele și cu povești de viață suprinzătoare înfruntă așadar emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele „Chefi la cuțite” sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Probă dificilă în duelul 17. Ce trebuie să gătească bucătarii pentru a scăpa de dubla el... Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Dublă eliminare. Sorin Bontea a pierdut doi concurenți. Cine sunt semifinaliștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x